VUmc Onderzoek Algemeen

 

VUmc geeft om uw gezondheid

Uw gezondheid is kostbaar. Wij merken dat iedere dag. Wij zorgen optimaal voor onze patiënten, doen onderzoek naar nieuwe behandelingen en leiden artsen en verpleegkundigen op. Wij willen ziekten sneller opsporen en nieuwe behandelingen en medicijnen sneller ontwikkelen. Wij willen onze patiënten beter maken en bovendien beter worden in onze zorgverlening.

Maar wij willen méér. Méér dan nu mogelijk is.

Samen Kiezen voor Beter

U kunt ons helpen met uw vrijgevigheid. Om meer wetenschappelijk onderzoek te kunnen doen. Om onze patiënten de meest innovatieve behandeling te kunnen geven met een aangename sfeer. Om steeds betere vooruitzichten te bieden aan mensen met levensbedreigende ziekten. Kortom, steun VUmc.

Onderzoek als motor

Het beter begrijpen van de oorzaak van ziekten, het ontwikkelen van nieuwe medicijnen, het uitzoeken wat het verschil is tussen een gezond en ziek lichaam, het systematisch zoeken naar de beste behandeling voor uw ziekte. Dat kan alleen door middel van onderzoek.

VUmc doet veel onderzoek en VUmc doet goed onderzoek. Al jaren behoort het medisch onderzoek van VUmc tot de beste van Nederland en op sommige gebieden tot het beste van de wereld.

Steun ons onderzoek

Onderzoek doen klinkt misschien ingewikkeld, maar is tegelijkertijd heel concreet. Elke donatie besteden we aan onderzoek in VUmc, we weten wie welk onderzoek doet en wat de ontwikkelingen zijn. U kunt bij wijze van spreken naast onze onderzoekers staan om mee te doen. En onze onderzoekers vertellen graag waar ze mee bezig zijn en hoe ze het doen. Doe ook mee en steun ons onderzoek

Hoe kan ik steunen?

U kunt VUmc op verschillende manieren steunen:

Kijk voor meer informatie over de manieren waarop u VUmc kunt steunen ook op de 'Hoe kan ik steunen'-pagina.

printen