Helaas kon de Anna Reynvaanlezing 2020 (gepland op 14 mei) niet doorgaan in verband met de coronacrisis. Omdat we deze dag voor alle bezoekers van de Anna Reynvaanlezing, de genomineerden van de wetenschapsprijs en de praktijkprijs niet zomaar voorbij willen laten gaan, hebben we onderstaande film gemaakt. Wij wensen u veel kijkplezier.

Deze ingesloten video kan niet worden getoond vanwege uw cookie instellingen. Pas uw instellingen aan op de de privacypagina, of bekijk de video op Vimeo.

De oorspronkelijke Anna Reynvaanlezing gepland op 14 mei 2020 is vanwege de coronacrisis geannuleerd

Als gevolg van de maatregelen van de Rijksoverheid tegen de verspreiding van het coronavirus zijn wij genoodzaakt om de Anna Reynvaan lezing, die gepland staat op 14 mei, te annuleren.

Het welzijn en de gezondheid van de bezoekers, de genomineerden, de sprekers en alle andere betrokkenen en medewerkers van Amsterdam UMC staan voorop en willen wij in geen geval aan onnodig risico bloot stellen.

De organisatie commissie is met elkaar in overleg hoe de uitreiking van de Anna Reynvaan Prijzen vorm te geven. Wij hopen op uw begrip.

Heeft u vragen? Wij ontvangen graag uw vraag via annareynvaan@amc.nl