VUmc in praktijk 13: Toegespitste aanpak voor behandeling pijnsyndroom CRPS

21 december 2016

Saskia Hesse stapte zes jaar geleden in een kuiltje en brak een middenvoetsbeentje. Vervelend, zes weken in het gips en wat stijf daarna, maar ze dacht het leven snel weer op te kunnen pakken. Het liep anders. Na een maand werd ontdekt dat Saskia lijdt aan CRPS; het Complex Regionaal Pijn Syndroom. In dit nummer veel ins en outs over deze ziekte.
  VUmc-in-praktijk-nr-13-december-2016
Verder in deze editie:

  • Lichtjesactie VUmc: Sinds 7 december staat er op het terras van de polikliniek een enorme kerstboom. De lichtjes in de boom branden voor de patiënten en hun familieleden die de feestdagen in het ziekenhuis moeten doorbrengen. Je kunt t/m 4 januari 2017 een lichtje 'kopen'. De opbrengst hiervan gaat naar ons wetenschappelijk onderzoek ten behoeve van betere behandelmethoden voor onze patiënten.
  • Winactie Spa Zuiver: Zin in een dagje heerlijk relaxen in de sauna? Meld dan vóór 31 december twee mensen aan op VUmc in praktijk via inpraktijk@vumc.nl en maak kans op een Spa Zuiver arrangement voor twee

Open direct het magazine, en lees hem online op uw computer, laptop, tablet of telefoon.

VUmc in praktijk verschijnt 6 keer per jaar. Het volgende magazine direct ontvangen? Meld je aan via www.vumc.nl/inpraktijk en blijf op de hoogte.

bron: Origineel

printen