Steun ons, word donateur

Vrouwen VU hulp busjes

Uw gezondheid is kostbaar. Wij merken dat iedere dag. Wij zorgen optimaal voor onze patiënten, doen onderzoek naar nieuwe behandelingen en leiden artsen en verpleegkundigen op. Wij willen ziekten sneller opsporen en nieuwe behandelingen en medicijnen sneller ontwikkelen. Wij willen onze patiënten beter maken en bovendien beter worden in onze zorgverlening.

Hoe kan ik steunen

Wilt u éénmalig doneren, een actie opzetten of wilt u periodiek een donatie doen of een nalatenschap regelen?

EigenWijs

Onze artikelen in EigenWijs illustreren hoe Amsterdam UMC, locatie VUmc bijdraagt aan de ontwikkeling van medische zorg met behulp van vernieuwend wetenschappelijk onderzoek

Contact

Stichting VUmc Fonds
Postbus 7057
1007 MB Amsterdam

T: (020) 444 3165
E: fondsenwerving@vumc.nl
IBAN NL46 INGB 0000 0048 18
KvK-nummer 34141228
RSIN-nummer 813432418


Over ons

De fondsenwerving voor Amsterdam UMC, locatie VUmc gebeurt door middel van meerdere stichtingen.

Het kenmerk van alle stichtingen is dat het gaat om externe stichtingen, die statutair gekoppeld zijn aan Amsterdam UMC, locatie VUmc. Alle stichtingen hebben het ANBI keurmerk.

Privacy verklaring

In deze privacyverklaring beschrijven we waarom we om uw persoonsgegevens vragen, welke gegevens we vragen en wat we met deze gegevens doen en waarom.
ANBI status

VUmc Fonds is door de belastingdienst erkend als algemeen nut beogende instelling (ANBI). Dit betekent dat donateurs hun giften aan VUmc kunnen aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.