Amsterdam Oncology and Neuroscience Research (ADORE) staat voor een gedurfde, nieuwe manier van medisch-wetenschappelijk onderzoek. Onderzoek met als uitgangspunt de parallellen tussen de oncologie en de neurologie. Onderzoek met on-Nederlandse ambities. In een bijzonder gebouw met een unieke wetenschappelijke inrichting.
+31(0)20 444 1058
Stichtingadore@vumc.nl

Wat is ADORE?

De naam Amsterdam Oncology and Neuroscience Research (ADORE) reflecteert de gedachte waarmee dit initiatief is begonnen: twee complementaire onderzoeksvelden die gecombineerd tot nieuwe inzichten kunnen leiden.

Over ADORE-onderzoek

Samenwerken zit in onze Nederlandse genen. Wij blinken uit in team-wetenschap. Dat biedt kansen. Zoals het delen van onderzoeksapparatuur. Samen kunnen we de beste apparatuur aanschaffen en leren we ook van elkaar tijdens het gebruik ervan.

Word donateur van ADORE

Als donateur helpt u met de realisatie van een unieke omgeving voor artsen, onderzoekers en patiënten op oncologisch en neurowetenschappelijk gebied, waarbij diagnostiek, onderzoek en zorg met elkaar worden verbonden.

Wilt u bijdragen aan dit innovatieve project neem dan gerust contact op met Ineke Lo Cascio, telefoonnummer: 06-57948267