Ligt uw partner, familielid, vriend of vriendin in Amsterdam UMC, maar woont u ver weg? Dan kunt u tegen een laag tarief in één van onze 25 kamers van het VUmc gastenverblijf overnachten. Zo bent u dichtbij en kunt u makkelijk op bezoek. Voor veel patiënten is het een fijn gevoel te weten dat u in de buurt bent. Ook als u zelf ver moet reizen voor een behandeling in één van onze poliklinieken, kunt u een kamer in ons gastenverblijf aan de De Boelelaan aanvragen. 

Gastenverblijf weer open

Het Gastenverblijf is weer gedeeltelijk geopend. U bent van harte welkom wanneer u een gastenkamer wenst. Vanzelfsprekend volgen wij in deze periode de richtlijnen van Amsterdam UMC en het RIVM qua voorzorgsmaatregelen. Mocht u een kamer willen aanvragen, dan kunt u dagelijks telefonisch contact met ons opnemen tussen: 09.00 uur en 21.00 uur op 020 - 444 05 55.

Wij informeren u daarna dan graag verder.

Management Gastenverblijf

Overnachten in het gastenverblijf VUmc

Het sfeervolle gastenverblijf ligt direct naast het ziekenhuis. U wordt gastvrij ontvangen door onze vrijwilligers. Ontdek alle faciliteiten, de tarieven en hoe u een kamer kunt aanvragen.

Meer over het gastenverblijf

Doneren

Het gastenverblijf helpt u om dicht bij een ernstig zieke partner of familielid te kunnen zijn. Financiële hulp blijft nodig. Helpt u het VUmc gastenverblijf? 

Ik wil het gastenverblijf steunen

Vrijwilliger worden?

Er ‘zijn’ voor de gasten. Dat maakt een gastheer of gastvrouw in het VUmc gastenverblijf onmisbaar. Ook één van onze zeer gewaardeerde vrijwilligers worden? Dat kan al vanaf een paar uurtjes per twee weken.

Meer over vrijwilliger worden