Verwijsprocedure Amsterdam UMC, locatie VUmc

(Semi-)Spoed

Wilt u met (semi-)spoed een patiƫnt presenteren of verwijzen (voor welk specialisme dan ook), neem dan contact op met Amsterdam UMC, locatie VUmc,telefoonnummer (020) 444 4444. U wordt dan doorverbonden met de dienstdoende specialist.

De contactgegevens per specialisme vindt u in de brochure Verwijzen naar Amsterdam UMC, locatie VUmc:

Reguliere verwijzingen

Om afspraken zo efficiƫnt mogelijk te plannen, verzoeken wij huisartsen om voor reguliere verwijzingen naar de polikliniek de verwijsbrief digitaal te verzenden via ZorgDomein.Bent u nog niet aangesloten op ZorgDomein of u wilt graag tips en trucs ontvangen over snel verwijzen, dan vindt u meer informatie op de pagina digitaal verwijzen via Zorgdomein.

Verwijzers (specialisten en huisartsen) kunnen de verwijsbrief ook faxen of mailen. De contactgegevens per specialisme vindt u in de brochure Verwijzen naar Amsterdam UMC, locatie VUmc:

Intercollegiaal overleg of advies

Verwijzers nemen voor intercollegiaal overleg of advies direct contact op met de vaste contactpersoon of dienstdoende arts van het specialisme. De contactgegevens per specialisme vindt u in de brochure Verwijzen naar Amsterdam UMC, locatie VUmc: