Neonatologie: Capita Selecta

Schrijf je nu in

Nieuwe inzichten en de snelle vooruitgang in medische- en verpleegkundige ontwikkelingen maken de zorg die de neonatologieverpleegkundige verleent steeds intensiever en complexer. Technische handelingen spelen hierbij een grote rol. Dit vraagt van de zorgverlener een hoge mate van deskundigheid. Daarnaast blijft de aandacht voor het welzijn van de pasgeborene en de begeleiding van ouders uiteraard net zo belangrijk.

Om de deskundigheid up-to-date te houden organiseert VUmc Academie een bijscholing die, aan de hand van casuïstiek bijdraagt aan kennisverdieping en -verbreding. Bovendien biedt de scholing de gelegenheid tot intercollegiale uitwisseling.

In deze bijscholing worden onderwerpen behandeld als; neurologie (medische aspecten; infectieziekten en sepsis; hartafwijkingen; verpleegkundige zorg en multidisciplinaire begeleidingsaspecten bij moeders met psychische problematiek.

Voor de prijs kunt u klikken op: Praktisch.

Het programma bevat de volgende onderwerpen:

  • Medische aspecten en verpleegkundige interventies bij een pasgeborene met:
    • infectieziekten, sepsis, septische shock
    • neurologische aandoeningen
    • congenitale hartafwijkingen
  • Het kind met een verdenking op gastro-intestinale problematiek
  • Verpleegkundige zorg en multidisciplinaire begeleidingsaspecten bij moeders met psychische problematiek

Doelgroep

High care neonatologieverpleegkundigen, neonatologieverpleegkundigen en kinderverpleegkundigen werkzaam op de afdeling Neonatologie van een algemeen ziekenhuis

Duur

2 dagen

Data

23 en 24 november 2023
21 en 22 maart 2024

Prijs 2023

€ 400,00 voor medewerkers van Amsterdam UMC. Ben je medewerker van locatie AMC? Schrijf je dan in via de knop ‘geen medewerker VUmc’. Kies bij betaling voor ‘stuur mijn werkgever een factuur voor de kosten van de training’. Het bedrag wordt dan verrekend.

€ 495,00 voor niet Amsterdam UMC medewerkers.

Prijs 2024

€ 424,00 voor medewerkers van Amsterdam UMC. Ben je medewerker van locatie AMC? Schrijf je dan in via de knop ‘geen medewerker VUmc’. Kies bij betaling voor ‘stuur mijn werkgever een factuur voor de kosten van de training’. Het bedrag wordt dan verrekend.

€ 525,00 voor niet Amsterdam UMC medewerkers.

Plaats

VUmc Academie
Medische Faculteit
Van der Boechorststraat 7
1081 BT Amsterdam.

Vanaf dit najaar bieden wij deze neonatologie scholing ook op afstand via livestream aan. Cursisten die niet in de gelegenheid zijn om aan het klassikale onderwijs deel te nemen kunnen online deelnemen.

Accreditatie

VUmc Academie is geaccrediteerd door de Accreditatiecommissie van het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden.

Helpdesk

Heeft u een vraag over inschrijven, aanmelden, inloggen in de leeromgeving? Stuur een e-mail naar: support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

Angelique Bremer - Cornet