Aanmelden bij de digitale aanmeldzuil

Naar de afdeling, melden bij de incheckzuil

Heeft u al een bewijs van inschrijving (patiëntenpas)? Dan kunt u direct naar de afdeling gaan waar u een afspraak heeft. Bij aankomst op de afdeling meldt u zich eerst aan bij de incheckzuil.

Heeft u nog geen bewijs van inschrijving of een bevestigingsbrief? Ga dan eerst naar de centrale balie in de hal van de polikliniek. U kunt zich hier 30 minuten voor uw afspraak melden. Zijn uw gegevens bij ons niet bekend of zijn gegevens niet juist, meldt u zich dan ook bij de centrale balie. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Aanmelden bij incheckzuil

Stap 1: Bewijs van inschrijving of barcode scannen
Houd uw bewijs van inschrijving of de barcode op uw bevestigingsbrief onder de scanner. De scanner bevindt zich rechtsonder, onder het scherm van de aanmeldzuil.
Uw persoonlijke gegevens worden opgehaald. Komt u voor een afspraak van een kind, dan scant u het bewijs van inschrijving van het kind zelf.

Stap 2: Toets uw geboortedatum in
Nadat u uw bewijs van inschrijving of de barcode heeft gescand wordt u een controlevraag gesteld. Wij vragen bijvoorbeeld om uw geboortedatum of uw postcode. Het apparaat bedient u door met uw vinger het scherm aan te raken. Om door te gaan naar de volgende pagina drukt u op de pijl aan de rechterkant van het scherm.

In het scherm ziet u vervolgens uw naam en de gegevens over uw afspraak, zoals de afdeling en de tijd waarop u verwacht wordt. Controleert u s.v.p. of deze gegevens juist zijn. Kloppen uw gegevens niet? Meld u dan bij de centrale balie in de hal van de Polikliniek.

Stap 3: U bent aangemeld, neem plaats in de wachtruimte
Op het scherm ziet u dat u bent aangemeld. Op het volgende scherm ziet u in welke wachtruimte u kunt plaatsnemen. Uw behandelaar weet nu dat u aanwezig bent. De behandelende arts of verpleegkundige haalt u vervolgens op uit de wachtruimte.

Bij aankomst op de afdeling meldt u zich eerst aan bij de incheckzuil. Deze zuil lijkt op de aanmeldzuil in de centrale hal. U hoeft alleen de barcode van uw afsprakenticket voor de scanner te houden. Op het scherm ziet u dat u bent aangemeld en in welke wachtruimte u kunt plaatsnemen. Uw behandelaar weet nu dat u aanwezig bent.

U kunt in de wachtruimte plaatsnemen. De behandelende arts of verpleegkundige haalt u vervolgens op uit de wachtruimte.

Bekijk hieronder het filpmje met uitleg

printen