Aanmelden bij de digitale aanmeldzuil

Heeft u een afspraak in de polikliniek? Meldt u zich dan bij binnenkomst eerst aan bij één van de aanmeldzuilen. U vindt de aanmeldzuilen in de centrale hal van de polikliniek en in de hal van het ziekenhuis.

In een paar duidelijke stappen wordt u door het aanmeldproces geleid.

Om gebruik te kunnen maken van de aanmeldzuil heeft u uw bewijs van inschrijving nodig.

  • Heeft u kortgeleden een brief met een barcode van ons ontvangen? Dan kunt u de barcode van deze brief gebruiken bij de aanmeldzuil.
  • Heeft u nog geen bewijs van inschrijving of heeft u geen brief van ons ontvangen? Meld u dan eerst bij de centrale balie. De centrale balie vindt u in de hal van de polikliniek, rechts van de receptie.

Hoe werkt de aanmeldzuil?

Bekijk het filmpje met uitleg over het digitaal aanmelden

Of lees de vijf stappen op deze pagina:

Stap 1: Bewijs van inschrijving of barcode scannen

Houdt uw bewijs van inschrijving of de barcode op uw bevestigingsbrief onder de scanner. De scanner bevindt zich rechtsonder, onder het scherm van de aanmeldzuil.

Uw persoonlijke gegevens worden opgehaald. Komt u voor een afspraak van een kind, dan scant u het bewijs van inschrijving van het kind zelf.

Heeft u nog geen bewijs van inschrijving of een bevestigingsbrief? Meldt u dan  bij de centrale balie.

Zijn uw gegevens bij ons niet bekend of zijn gegevens onjuist, meld u zich dan ook bij de centrale balie. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Stap 2: Toets uw geboortedatum in

Nadat u uw bewijs van inschrijving of de barcode heeft gescand wordt u een controlevraag gesteld. Wij vragen bijvoorbeeld om uw geboortedatum of uw postcode. Het apparaat bedient u door met uw vinger het scherm aan te raken. Om door te gaan naar de volgende pagina drukt u op de pijl aan de rechterkant van het scherm.

In het scherm ziet u vervolgens uw naam en de gegevens over uw afspraak, zoals de afdeling en de tijd waarop u verwacht wordt. Controleert u s.v.p. of deze gegevens juist zijn. Kloppen uw gegevens niet? Meld u dan bij de centrale balie.

Stap 3: Looproute naar de afdeling

U kunt de looproute naar uw afdeling op het scherm bekijken. Ook kunt u er voor kiezen de route te printen.

Stap 4: Afsprakenticket

Alle afspraakgegevens verschijnen op het scherm. De zuil print vervolgens een afsprakenticket uit waar op staan: tijd(en) afspraak, en de naam van de afdeling.

Als u meerdere afspraken op dezelfde dag heeft, staan deze ook op uw afsprakenticket.

Neem het ticket mee naar de afdeling. 

Stap 5: Naar de afdeling, melden bij de incheckzuil

Heeft u zich aangemeld bij de zuil in de centrale hal, dan kunt u naar de afdeling gaan waar u een afspraak heeft.

Let op: bij aankomst op de afdeling meldt u zich eerst aan bij de incheckzuil. Deze zuil lijkt op de aanmeldzuil in de centrale hal. Houdt uw patiëntenpas onder de scanner en volg de aanwijzingen op het scherm. Op het scherm ziet u dat u bent aangemeld en in welke wachtruimte u kunt plaatsnemen. Uw behandelaar weet nu dat u aanwezig bent.

U kunt in de wachtruimte plaatsnemen. De behandelende arts of verpleegkundige haalt u vervolgens op uit de wachtruimte.

printen