Betrokken en zorgvuldig - Kennis maakt ons beter

medische staf

Dr. A.B.A.Vonk
is sinds 2002 verbonden als cardio-thoracaal chirurg aan ons ziekenhuis. Hij heeft als aandachtsgebieden de mitraalklepplastieken en de ritmechirurgie. In 2009 is hij benoemd tot Hoofd van de afdeling.  

Drs. M.A.J.M. Huybregts
is sinds 1992 verbonden als cardio-thoracaal chirurg aan ons ziekenhuis. Hij heeft als aandachtsgebied de grote vaatchirurgie en de mitraalklepplastieken.  

Drs. E.K. Jansen
is sinds 1998 verbonden als cardio-thoracaal chirurg aan ons ziekenhuis. Hij heeft als aandachtsgebied de totaal arteriele bypass chirurgie met de "off-pump" techniek en de grote vaatchirurgie.   

Dr. D.P.B. Janssen
is sinds 2001 verbonden als cardio-thoracaal chirurg aan ons ziekenhuis. Hij heeft als aandachtgebied de longchirurgie.  

Drs. S.R. Spiegelenberg
is sinds 1998 verbonden als cardio-thoracaal chirurg aan ons ziekenhuis.  Hij heeft als aandachtgebied de klep- en bypasschirurgie. 

Dr. P. Symerski
is sids 2014 verbonden als cardio-thoracaal chirurg aan ons ziekenhuis. Hij heeft als aandachtsgebied de chirurgische behandeling van de pulmonale hypertensie.

Dr. R. Paul 
is sinds 2013 verbonden als longchirurg binnen de afdeling cardio-thoracale chirurgie met als aandachtsgebeid de longchirurgie

Drs. C. Dickhoff
is sinds 2013 verbonden als longchirurg binnen de afdeling cardio-thoracale chirurgie met als aandachtsgebeid de longchirurgie

Dr. R. Zandbergen
is sinds 2015 verbonden als cardio-thoracaal chirurg aan ons ziekenhuis. Hij heeft als aandachtsgebied de longchirurgie als ook aortaklep- en bypass operaties.

 

 

printen