Promovendus of onderzoeker

Opleidingsmogelijkheden voor promovendi en onderzoekers.

Tijdens je assistentschap of als onderzoeker wil je je mogelijk op zowel professioneel als persoonlijk terrein verder ontwikkelen. Hieronder vind je een overzicht van opleidingsmogelijkheden die aansluiten.

Opleidingen voor deze doelgroep uitgelicht

  1. With this post graduate course, you will further extend your knowledge on recent developments in in...
    Bekijk

Onze opleidingsinstituten

Amstel Academie

Amstel Academie verzorgt initiële opleidingen voor verpleegkundigen op mbo  en hbo niveau, verpleegkundige vervolgopleidingen, en medisch ondersteunende opleidingen. Dit doen we voor een groot aantal  ziekenhuizen in de regio en in Nederland.

VUmc Academie

VUmc Academie verzorgt meer dan 200 opleidingen, trainingen en workshops voor de medewerkers van Amsterdam UMC, locatie VUmc en andere zorginstellingen.
Daarnaast ontwikkelen we maatwerktrajecten en een uitgebreid aanbod e-learning modules. Bij het Event Center organiseren we congressen en symposia in opdracht.

School of Medical Sciences

VUmc School of Medical Sciences biedt een bachelor- en masteropleiding en een zij-instroomprogramma geneeskunde: VUmc Zigma. Daarnaast biedt het een Master Oncology aan en een Cardiovascular Research Master en een postinitiële masteropleiding Epidemiologie.