3D Coronairanatomie

Als medisch specialist, arts-assistent of (gespecialiseerd) verpleegkundige is het belangrijk dat u weet hoe u een 3D-weergave van het hart en de kransslagaderen maakt. In de E-learning E-Xpert ECG: 3D Coronairanatomie tilt u uw ECG-interpretatie naar een hoger niveau.

Voor diegenen die zich reeds deskundig mogen noemen op het gebied van ECG interpretatie is de module 3D Coronairanatomie de uitgelezen kans om uw kennis naar een hoger niveau te tillen. Met behulp van schematische 3D weergaven van het hart en de coronairarteriën worden verschillende occlusies en resulterende ischemieën in beeld gebracht. Uiteraard worden deze ziektebeelden ook haarfijn vertaald in zeer gedetailleerde ECG's. 3D Coronairanatomie is zeer vooruitstrevend met de 3D weergave van het hart en is daarmee bij uitstek geschikt voor gevorderde klinici.    

Deze module bouwt voort op de modulen Inleiding Elektrocardiografie en Klinische Elektrocardiografie. Alle genoemde modulen sluiten aan bij het thema ACS (Acute Coronaire Syndromen) van het VMS.

Deze e-learningmodule omvat naast studieteksten, animaties en interactieve opgaven een unieke 3D weergave van het hart. Onderstaande onderwerpen worden uitgebreid behandeld: 

  • Coronairanatomie
  • Angiogrammen 
  • Vele casussen gebaseerd op de praktijk

Doelgroep

Medisch specialisten, arts-assistenten en (gespecialiseerd) verpleegkundigen

Kosten

VUmc: € 115 
Extern: € 149

Tijdens het inschrijven kunt u aangeven of het bedrag betaald moet worden uit het afdelingsbudget of dat u via iDeal het bedrag zelf voorschiet om later te laten vergoeden uit uw persoonlijk budget. U dient vooraf met uw leidinggevende te overleggen over de aanschaf van één van deze producten en de financiering daarvan.

Accreditatie

Kwaliteitsregister V&V: 18 
Nederlandse Vereniging voor Hart en Vaat Verpleegkundigen (NVHVV): 6
Nederlandse Vereniging van Spoedeisende Hulp Artsen (NVSHA): 4

Benodigde software

Om de e-learningmodule te kunnen doorlopen maakt u gebruik van een Internetbrowser, zoals Internet Explorer, en een Flashplayer. Meer informatie hierover kunt u lezen in het bestand "Inloggen bij de digitale leeromgeving van de VUmc Academie.pdf". Deze e-learning wordt aangeboden door VUmc Academie en ExpertCollege.

Helpdesk

Het melden van problemen en vragen over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving kunt u mailen naar: support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

Naam