Advanced Life Support - ALS (Zorgleren)

Als arts of verpleegkundige is het belangrijk dat u een patiënt kunt reanimeren. In deze e-learning leert u hoe reanimeert in een Advanced Life Support-team. Naast theorie krijgt u ook één of meer praktische (oefen)toetsen.

Reanimatie is het opheffen van een circulatie en/of ademhalingsstilstand. Reanimatie begint met Basic Life Support en gaat verder met Advanced Life Support. Hiervoor heb je een team nodig, je kunt het niet alleen. Voor het correct en verantwoord uitvoeren van reanimatie bestaan richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). De basis van deze training wordt gevormd door de nieuwste NRR-richtlijnen (2011).

Het theoriegedeelte is opgebouwd uit de onderdelen:

  • Inleiding
  • Voorbereiding
  • Uitvoering
  • Nazorg

Doelgroep

De training Reanimatie Advanced Life Support is voor artsen en verpleegkundigen die deel uitmaken (of gaan uitmaken) van een reanimatieteam.

Kosten

Voor VUmc-medewerkers € 15,50
Tijdens het inschrijven kunt u aangeven of het bedrag betaald moet worden uit het afdelingsbudget of dat u via iDeal het bedrag zelf voorschiet om later te laten vergoeden uit uw persoonlijk budget. U dient vooraf met uw leidinggevende te overleggen over de aanschaf van één van deze producten en de financiering daarvan.

Voor klanten van VUmc Academie € 26,00
Tijdens het inschrijven kunt u aangeven of het bedrag in rekening gebracht kan worden aan uw instelling of dat u via iDeal het bedrag zelf betaald.

Benodigde software

Om de e-learningmodule te kunnen doorlopen maakt u gebruik van een Internetbrowser, zoals Internet Explorer, en een Flashplayer. De handleiding over inloggen kunt u downloaden.

Helpdesk

Het melden van problemen en vragen over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving kunt u mailen naar: support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

Naam