Basic life support en AED herhaaltraining

Tijdens deze herhaal training laat u uw BLS en AED vaardigheden zien aan een erkende NRR instructeur om op deze manier uw geldige certificaat met een jaar te verlengen.

U laat de stappen zien die u moet doorlopen wanneer u geconfronteerd wordt met een slachtoffer van een hartstilstand. U weet hoe u het slachtoffer moet beademen, hoe u borstcompressies (hartmassage) geeft en een AED gebruikt.

Deze herhaaltraining richt zich op de reanimatie van volwassenen conform de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR).

Voor de prijs kunt u klikken op: praktisch.

Tijdens deze herhaal training laat u uw BLS en AED vaardigheden zien. De instructeur beoordeeld uw vaardigheden die u moet doorlopen wanneer u wordt geconfronteerd met een hartstilstand van een volwassene.

  • Benadering van het slachtoffer
  • Het beoordelen van het bewustzijn en de ademhaling
  • Uitvoering van borstcompressies (hartmassage) en beademing
  • Uitvoering van borstcompressies (hartmassage) en beademing

U past de verschillende stappen toe op een reanimatiepop. De instructeur geeft u eventueel instructies ter verbetering van uw aanpak en techniek.

Deze herhaaltraining wordt gegeven door een BLS/AED instructeur. Onze instructeurs beschikken over de certificering van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). Ook zijn nieuwe regels opgesteld om aan alle gestelde veiligheidsmaatregelen te voldoen, waardoor onze instructeurs veilig kunnen trainen met de deelnemers. De herhaaltraining is tevens het praktijkexamen waarbij de deelnemer wordt getoetst op praktische vaardigheden.

Doelgroep

Medewerkers in de gezondheidszorg die hun BLS certificaat willen verlengen, die in het bezit zijn van een geldig NRR BLS certificaat geregistreerd in Cosy,  niet ouder dan 1 jaar. Is het certificaat ouder dan 1 jaar, dan wordt u geacht zich in te schrijven op de reguliere BLS training.

Duur

Max. 45 min.

Deelnemers

Maximaal 6 (per 6 deelnemers is 1 instructeur aanwezig).

Data 2024

De training wordt weer fysiek gegeven! Als u klikt op: Inschrijven ziet u de data wanneer de herhaal training wordt gegeven. Bent u niet werkzaam binnen Amsterdam UMC, locatie Vumc en wilt u meer informatie over mogelijkheden en trainingsdata? Dan kunt u contact opnemen met Léonie van Schaik via onderstaande contactgegevens.

Prijs 2024

Intern: € 85,-
Extern: € 106,-

Ben je medewerker van locatie AMC? Schrijf je dan in via de knop ‘geen medewerker VUmc’. Kies bij betaling voor ‘stuur mijn werkgever een factuur voor de kosten van de training’. Het bedrag wordt dan verrekend.

Accreditatie

Bij het succesvol afronden van de herhaal BLS training ontvangt u een BLS/AED certificaat van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). Het certificaat is internationaal erkent door de European Resuscitation Counsil (ERC).

Plaats

VUmc Academie
Medische Faculteit
Van der Boechorststraat 7
1081 BT Amsterdam

Helpdesk

Heeft u een vraag over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving? Stuur een e-mail naar: support@vumcacademie.nl.

 

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

Léonie van Schaik