Delier

Delirium is de meest voorkomende psychiatrische aandoening in het ziekenhuis en komt vaak voor bij somatisch zieke patiënten. De e-learning Delier leert je een patiënt met een delier te herkennen en behandelen. Ook word je getraind in het voorkomen van een delier bij een patiënt. Je leert in deze module met hulp van interactieve opgaven. De module sluit aan bij het thema kwetsbare ouderen. Een delier behoort tot één van de grootste risico’s wanneer ouderen in een ziekenhuis opgenomen worden.

De e-learningmodule bevat studieteksten en interactieve opgaven waarin onder andere de volgende onderwerpen behandeld worden:

  • Herkenning
  • Medicatie
  • Gevolgen
  • Risico's
  • Voorkomen

Doelgroep

Artsen en verpleegkundigen die mogelijkerwijs met delirante patiënten worden geconfronteerd op de verpleegafdeling of intensive care unit.

Kosten

Tijdens het inschrijven kunt u aangeven of het bedrag betaald moet worden uit het afdelingsbudget of dat u via iDeal het bedrag zelf voorschiet om later te laten vergoeden uit uw persoonlijk budget. U dient vooraf met uw leidinggevende te overleggen over de aanschaf van één van deze producten en de financiering daarvan. 

Accreditatie

Kwaliteitsregister V&V: 1 

Aanbieder

Deze e-learning wordt aangeboden door VUmc Academie en ExpertCollege

Benodigde software

Om de e-learningmodule te kunnen doorlopen maakt u gebruik van een Internetbrowser, zoals Internet Explorer, en een Flashplayer. Meer informatie hierover kunt u lezen in het bestand Inloggen bij de digitale leeromgeving van de VUmc Academie.

Helpdesk

Het melden van problemen en vragen over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving kunt u mailen naar: support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

VUmc Adademie