e-Xpert: Advanced Life Support (L-NL G-NL21)

De e-learning e-Xpert: Advanced Life Support (L-NL G-NL21) is geschikt voor alle artsen en verpleegkundigen die te maken kunnen krijgen met een reanimatie in het ziekenhuis.

De richtlijnen conform de Nederlandse Reanimatieraad worden stap voor stap doorlopen aan de hand van opgaven, interactieve casus en interactieve 3D simulaties. De e-learningmodule biedt een optimale voorbereiding en deels zelfs vervanging voor de periodieke ALS- herhalingslessen. Dit is een Nederlandstalige e-learning gebaseerd op de richtlijn van de Nederlandse Reanimatieraad (NRR) uit 2015.

Doelgroep 

(Gespecialiseerd)verpleegkundigen, Verpleegkundig specialisten, Physician Assistants, Ambulancezorg, Artsen, Geneeskundestudenten.

Kosten

Medewerker VUmc: €108,-
Geen medewerker VUmc: €123,-

Accreditatie 

Kwaliteitsregister V&V: 3 punten
ABAN: 3 punten 

Benodigde software

Om de e-learningmodule te kunnen doorlopen maakt u gebruik van een Internetbrowser. Meer informatie hierover kunt u lezen in het bestand "Inloggen bij de digitale leeromgeving van de VUmc Academie.pdf".

Helpdesk

Bij problemen met inschrijven kunt u een e-mail sturen naar: support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

Anneke van Dijk