E-Xpert: Lean in het ziekenhuis

De e-learningmodule e-Xpert: Lean in het ziekenhuis behandelt de verschillende Lean-principes en tools. De nadruk van de module ligt op een realistische vertaling van deze principes en tools naar de praktijk in het ziekenhuis.

Na afloop van de training heeft de cursist een basiskennisniveau over de Lean-filosofie dat verder wordt ontwikkeld in de dagelijkse praktijk van het werk en tijdens praktijktrainingen.

De volgende punten komen aan bod:

  • De cursist leert hoe, waar en waarom de Lean-filosofie is ontstaan
  • De cursist leert hoe en waarom de Lean-filosofie zijn intrede in de zorgsector doet
  • De cursist leert wat de basisprincipes en tools van de Lean-filosofie zijn en hoe deze toepasbaar zijn in het ziekenhuis 
  • De cursist leert wat de benodigde verbetercultuur en benodigde vorm van leiderschap inhoudt

Doelgroep

De module is zowel geschikt voor medici als niet-medici en bevat vele praktijkvoorbeelden die ontleend zijn van de werkvloer. 

Kosten

VUmc: € 42,35 

Extern: € 67,35

Tijdens het inschrijven kunt u aangeven of het bedrag betaald moet worden uit het afdelingsbudget of dat u via iDeal het bedrag zelf voorschiet om later te laten vergoeden uit uw persoonlijk budget. U dient vooraf met uw leidinggevende te overleggen over de aanschaf van één van deze producten en de financiering daarvan.

Benodigde software

Om de e-learningmodule te kunnen doorlopen maakt u gebruik van een Internetbrowser, zoals Internet Explorer, en een Flashplayer. Meer informatie hierover kunt u lezen in het bestand
"Inloggen bij de digitale leeromgeving van de VUmc Academie.pdf". 

Helpdesk

Het melden van problemen en vragen over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving kunt u mailen naar: support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

VUmc Academie