Individueel coachingtraject

Wil je beter inzicht krijgen in je eigen gedrag en mogelijke belemmeringen die jouw functioneren op de werkplek nadelig beïnvloeden? Met hulp van een professionele coach uit onze interne Coachpool neem je jezelf onder de loep en leer je stappen zetten naar meer constructief gedrag.

Amsterdam UMC, locatie VUmc, heeft een interne Coachpool opgericht voor al haar medewerkers. Deze bestaat uit professionele coaches die werkzaam zijn bij VUmc Academie en medewerkers die zich naast hun VUmc-werkzaamheden hebben gekwalificeerd als coach via een erkende coachopleiding. Met de interne Coachpool willen we op een laagdrempelige manier bijdragen aan de ontwikkeling van onze medewerkers.

Coachpool

Amsterdam UMC, locatie VUmc heeft een Interne Coachpool opgericht voor al haar medewerkers. Deze pool bestaat uit professionele coaches die werkzaam zijn bij VUmc Academie en medewerkers die zich naast hun VUmc-werkzaamheden hebben gekwalificeerd als coach door middel van een erkende coachopleiding. Met de Interne Coachpool wil Amsterdam UMC, locatie VUmc op een laagdrempelige wijze een bijdrage  leveren aan de ontwikkeling van haar medewerkers.

Coördinatie

De coördinatie van de Interne Coachpool ligt bij VUmc Academie. Zij zorgt voor een optimale match tussen de coachklant en de coach. Zij zorgt ook voor de ontwikkeling van de interne coaches en monitort de evaluaties van de coachtrajecten. Alle individuele coachverzoeken kunnen worden gemeld bij de Interne Coachpool via coachpool@amsterdamumc.nl  (alleen voor locatie VUmc-medewerkers).

Helpdesk

Heeft u een vraag over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving? Stuur een e-mail naar: support@vumcacademie.nl.

 

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

Coachpool VUmc