Individueel coachingtraject

Wil je beter inzicht krijgen in je eigen gedrag en mogelijke belemmeringen die jouw functioneren op de werkplek nadelig beïnvloeden? Met hulp van een professionele coach uit onze interne coachpool neem je jezelf onder de loep en leer je stappen zetten naar meer constructief gedrag.

Amsterdam UMC heeft een interne coachpool voor al haar medewerkers. Deze bestaat uit professionele coaches die als opleider werkzaam zijn bij Amsterdam UMC en medewerkers die zich naast hun werkzaamheden hebben gekwalificeerd als coach via een erkende coachopleiding. Met de interne coachpool willen we op een laagdrempelige manier bijdragen aan de ontwikkeling van onze medewerkers.

Coördinatie

De coördinatie van de interne coachpool wordt door VUmc Academie en HR uitgevoerd. Zij zorgen voor een optimale match tussen coachklant en coach. Zij zorgen ook voor ontwikkeling van interne coaches en monitoren evaluaties van coachtrajecten. Alle individuele coachverzoeken kunnen worden gemeld bij de interne coachpool via emailadres: coachpool@amsterdamumc.nl.

Data

Op aanvraag

Prijs

Op aanvraag.

Locatie 

Medische Faculteit
(gebouw MF)
Van der Boechorststraat 7
1081 BT Amsterdam

Helpdesk

Heeft u een vraag over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving? Stuur een e-mail naar: support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich aanmeldt voor een coachtraject, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

Coachpool Amsterdam UMC