International minor

Deze Engelstalige minor richt zich op medisch wetenschappelijke verdieping en verbreding en versterkt daarmee jouw academische vorming.

De Faculteit der Geneeskunde VU biedt de 'International minor' aan. Deze minor richt zich op medisch wetenschappelijke verdieping en verbreding en versterkt daarmee jouw academische vorming. Het vormt een brug tussen onderzoek en kliniek. Je leert om wetenschappelijk te denken en te handelen binnen de academische geneeskunde. Je maakt kennis met de onderzoekszwaartepunten van Amsterdam UMC, locatie VUmc. Binnen deze minor heb je de keuze uit een aantal aandachtsgebieden waardoor profilering mogelijk is. De minor wordt in het Engels aangeboden.

In het programma van de bacheloropleiding is de minor opgenomen van 24 EC. De minor volg je in het eerste semester van het derde studiejaar. De opleiding vindt het belangrijk dat je jezelf gedurende een periode kunt verdiepen in een onderwerp dat jou interesseert en waarmee je jezelf kunt profileren. Daarom ben je vrij in de keuze van het onderwerp van de minor. Je kunt de minor volgen binnen de opleiding middels de facultaire minor: ‘International minor’, bij een andere VU-faculteit of aan een andere universitaire instelling in binnen- of buitenland.

Kijk voor meer informatie op: med.vu.nl