Intervisie voor ervaren tutoren

Schrijf je nu in

Al doende kom je als tutor wellicht situaties tegen die je lastig vindt. Of misschien heb je ideeën of wensen over je rol als tutor die je graag met collega’s wil delen. Tijdens de intervisiebijeenkomst kom je erachter hoe je collega-tutoren met hun rol als tutor omgaan en met welke aanpak zij goede ervaringen hebben, de ‘best practices’. Er is een intervisiebijeenkomst voor ervaren tutoren van bachelorjaar 1 en 2, en een bijeenkomst voor tutoren van bachelorjaar 3. Voor nieuwe tutoren is er een intervisiebijeenkomst die deel uitmaakt van de basistraining .

Al doende kom je als tutor wellicht situaties tegen die je lastig vindt. Of misschien heb je ideeën of wensen over je rol als tutor die je graag met collega’s wil delen. Tijdens de intervisiebijeenkomst kom je erachter hoe je collega-tutoren met hun rol als tutor omgaan en met welke aanpak zij goede ervaringen hebben, de ‘best practices’.

Er is een intervisiebijeenkomst voor ervaren tutoren van bachelorjaar 1 en 2, en een bijeenkomst voor tutoren van bachelorjaar 3.

Voor nieuwe tutoren is er een intervisiebijeenkomst die deel uitmaakt van de basistraining.

Meer informatie? Vraag het aan

Anke Kleinveld, coördinator tutoraat

Tijdens de intervisie wordt aan de hand van de zogenaamde ‘incidentmethode’ eigen casuïstiek besproken. Daarnaast is er ruimte om ook andere ‘tutorzaken’ aan de orde te laten komen.

Data
Halverwege het semester. Zie semesterkalender op Canvas voor actuele data.

Inschrijven
U ontvangt een uitnodiging via docentprofessionalisering@vumc.nl

Kosten
Deelname aan deze cursus is kosteloos.

Bewijs van deelname
Na afloop van de cursus, ontvangt u per mail een bewijs van deelname.