Maattraject anesthesiemedewerker voor Bachelor Medische Hulpverlener

Het maatwerktraject CZO-erkende anesthesieopleiding is een verkorte opleiding voor medisch hulpverleners.

Ben je opgeleid tot medisch hulpverlener (BMH) aan een hogeschool en wil je ook het landelijk erkende CZO-diploma Anesthesiemedewerker behalen?
VUmc Amstel Academie biedt jou de mogelijkheid om een verkorte opleiding te volgen in de vorm van een maatwerktraject.

Het maatwerktraject vindt plaats in de vorm van in-service onderwijs. Dit betekent dat je gedurende het traject in dienst bent van een zorginstelling.

Afhankelijk van je ervaring en kennis wordt een maatwerktraject opgesteld. Je solliciteert eerst bij een ziekenhuis naar een opleidingsplek. Voor aanvang van het theoriegedeelte maak je eerst een diagnostische toets.

Onze ervaring is dat je in 12 tot 18 maanden zowel het theorie- als het praktijkgedeelte van het traject kunt afronden.

Na het positief afronden van het traject heb je recht op een landelijk CZO-diploma anesthesiemedewerker en ben je volwaardig lid van een anesthesieteam.

Doelgroep

Om deel te mogen nemen aan het maatwerktraject moet je in het bezit zijn van een (recent) HBO-diploma tot medisch hulpverlener (niet ouder dan drie jaar).

Duur

12 tot 18 maanden.

Kosten

Offerte op aanvraag: k.jonker@amsterdamumc.nl.

Solliciteren

Deelnemende ziekenhuizen

Om deel te kunnen nemen aan het maatwerktraject is het noodzaak dat je solliciteert bij een van de bij Amstel Academie aangesloten ziekenhuizen. Weet je niet aan wie je de sollicitatiebrief kunt sturen, neem dan contact op met personeelszaken. Zij kunnen je de sollicitatieprocedure van hun ziekenhuis uitleggen en vertellen of je voldoet aan de gestelde eisen.

Als je door de zorginstelling bent aangenomen draagt zij er zorg voor dat je wordt aangemeld bij Amstel Academie. Je ontvangt een uitnodiging voor een intakegesprek met een anesthesie-opleider. Aan de hand van dit gesprek en een curriculumvergelijking wordt er een maatwerktraject opgesteld.

Startdatum

Het startmoment is afhankelijk van het traject en wordt in overleg met je werkgever (de zorginstelling) vastgesteld.

Om deel te mogen nemen aan het maatwerktraject moet je in het bezit zijn van een  (recent) HBO-diploma tot medisch hulpverlener (niet ouder dan drie jaar) en je moet een opleidingsplek in een ziekenhuis hebben.

Meer informatie? Vraag het aan

Geert Verweij