Mindfulness: mentaal fit op de werkvloer

Schrijf je nu in

Mindfulness leert je meer in het hier en nu te leven. Bewust en aandachtig leven maakt het leven interessanter, levendiger en plezieriger. In deze training reiken we je handvatten aan voor een betere balans. Ook bij stressvolle en moeilijke ervaringen. Je leert je om te gaan met stressvolle situaties en jouw aandacht meer op het moment te richten. Hierdoor werk je met meer voldoening en plezier.

Herkenbaar? Je bent bezig met je werk maar intussen dwalen jouw gedachten af naar de telefoontjes die je nog moet plegen, naar het vervelende gesprek dat je de dag daarvoor hebt gevoerd, naar……. 

Kortom, je bent er niet volledig bij met jouw aandacht.  

Je werkt hierdoor ongetwijfeld minder effectief en efficiënt dan je zou willen en daarnaast kan het (on)bewust zorgen voor onnodige extra spanning, piekeren en concentratieverlies.  

Dan is de Mindfulness training wellicht iets voor je.  

Mindfulness staat voor doelbewust - met een open blik en zonder oordelen- aandacht te geven aan, en volledig gewaar te zijn van de ervaring van het huidige moment. Een groot deel van de tijd leven we in het verleden of in de toekomst. We doen alles wel, maar we zijn er met onze aandacht niet helemaal 'bij'. Mindfulness leert je meer in het hier en nu te leven. Het reikt handvatten aan voor een betere balans - ook bij moeilijke en stressvolle ervaringen. Bewust en aandachtig leven maakt het leven interessanter, levendiger en plezieriger. 

Duur

8 bijeenkomsten, een korte stiltedag en een terugkombijeenkomst na een maand.

Datums

  • Voorjaar 2019: 26 feb, 6, 12 , 19 en 25 maart, 2, 16 en 23 april en terugkomochtend:18 juni 2019 (09:30 - 12:00 uur) en stilteochtend 9 april 2019 (09:30 - 14:00 uur) Locatie: Centrum voor Mindfulness

Prijs 

VUmc: 475 euro  
Klant VUmc: 525 euro     

Plaats

Centrum voor Mindfulness  
Raadhuisstraat 15 
1016 DB Amsterdam 

Helpdesk

Het melden van problemen en vragen over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving kunt u mailen naar: support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

LET OP: Voor kleine zelfstandigen, ZZP-ers

U dient op het registratieformulier bij 'Ik werk voor (instelling)' Zelfstandig ondernemer te selecteren;  
1. U heeft de mogelijkheid om te betalen middels een factuur, door een volledig factuuradres, BTW- en KVK nummer in te vullen bij uw registratie.

Meer informatie? Vraag het aan

Inez Dirkzwager