Obstetrie

Schrijf je nu in

Ben je obstetrieverpleegkundige of verpleegkundige met ervaring op een afdeling Verloskunde? Dan weet je dat de zorg voor patiënten met een obstetrische aandoening veelal complex van aard is. Ook ervaar je dat de ontwikkelingen zich binnen het specialisme in hoog tempo opvolgen. Om adequaat te blijven functioneren is het noodzakelijk dat je kennis neemt van deze ontwikkelingen.

De scholing Obstetrie is vernieuwd!

De ontwikkelingen binnen de geboortezorg staan niet stil. Deze bijscholing sluit aan bij de nieuwste inzichten op het gebied van diagnostiek, medisch en verpleegkundig beleid.

De scholing Obstetrie is vernieuwd!

De nieuwe of herziene onderwerpen

  • Prenatale diagnostiek
  • HELLP syndroom
  • Prenatale pijnstilling
  • Diabetes Mellitus en zwangerschap 
  • Psychiatrische problematiek pre en postnataal
  • Foetale bewaking / CTG
  • Shock

Doelgroep

Obstetrieverpleegkundigen en verpleegkundigen met ervaring op een afdeling Verloskunde.

Duur

2 dagen

Data

15 en 16 februari 2021

Kosten & offerte losse lesdagen

€ 596,- (Inclusief e-learning CTG)

(Indien u de e-learning 'CTG' al in uw bezit heeft en het certificaat niet ouder is dan twee jaar, dan krijgt u korting van €90,00 op het cursusbedrag. De korting wordt verrekend met de facturering. Op de eerste lesdag dient u het certificaat mee te nemen.)

Kijk voor de kosten van losse lesdagen op de pagina Prijslijsten Amstel Academie. Voor het volgen van losse leereenheden maken wij desgewenst een offerte op. Een offerteverzoek kun je vrijblijvend aanvragen bij Karin Jonker: k.jonker@vumc.nl.

Lokatie

VUmc Academie
Medische Faculteit
Van der Boechorststraat 7
1081 BT Amsterdam

In verband met de Covid 19 pandemie bestaat de mogelijkheid dat wij genoodzaakt zijn het onderwijs digitaal aan te bieden. U wordt hier tijdig over geïnformeerd.

Accreditatie

VUmc Academie is geaccrediteerd door de Accreditatiecommissie van het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden.  

Helpdesk

Heeft u een vraag over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving? Stuur een e-mail naar: support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als je je inschrijft voor deze opleiding, dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. Je vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden. 

Meer informatie? Vraag het aan

Angelique Bremer - Cornet