Obstetrie

Schrijf je nu in

Bent u obstetrieverpleegkundige of verpleegkundige met ervaring op een afdeling Verloskunde? Dan weet u dat de zorg voor patiënten met een obstetrische aandoening veelal complex van aard is. Ook ervaart u dat de ontwikkelingen zich binnen het specialisme in hoog tempo opvolgen. Om adequaat te blijven functioneren is het noodzakelijk dat u kennis neemt van deze ontwikkelingen.

De ontwikkelingen binnen de geboortezorg staan niet stil. Deze bijscholing sluit aan bij de nieuwste inzichten op het gebied van diagnostiek, medisch en verpleegkundig beleid.

De scholing Obstetrie is vernieuwd!

De nieuwe of herziene onderwerpen

  • Prenatale diagnostiek
  • HELLP syndroom
  • Prenatale pijnstilling
  • Diabetes Mellitus en zwangerschap 
  • Psychiatrische problematiek pre en postnataal
  • Foetale bewaking / CTG
  • Shock

Doelgroep

Obstetrieverpleegkundigen en verpleegkundigen met ervaring op een afdeling Verloskunde.

Duur

2 dagen

Data

25 en 26 november 2019

Prijs

€ 550,- (Inclusief e-learning CTG)

€ 435,- (Indien u de e-learning 'CTG' al in uw bezit heeft en het certificaat niet ouder is dan drie jaar, dan kost de bijscholing € 435,-. De korting wordt verrekend met de facturering. Op de eerste lesdag dient u het certificaat mee te nemen.)

Plaats

VUmc Academie
Medische Faculteit
Van der Boechorststraat 7
1081 BT Amsterdam

Accreditatie

VUmc Academie is geaccrediteerd door de Accreditatiecommissie van het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden.  

Helpdesk

Het melden van problemen en vragen over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving kunt u mailen naar: support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden. 

Meer informatie? Vraag het aan

Karin van Dijk