Perifere infuuscanule

Als zorgverlener is het belangrijk dat u weet hoe u een infuus inbrengt. In deze e-learning leert u de basistheorie over de perifere infuuscanule.

De training Inbrengen Perifere Infuuscanule behandelt de basistheorie over het inbrengen van een perifere infuuscanule. De perifere infuuscanule wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de circulatie. Het inbrengen van een perifere infuuscanule valt onder de zogenaamde voorbehouden en risicovolle handelingen.

Het theoriegedeelte is opgebouwd uit de onderdelen Inleiding, Voorbereiding, Uitvoering en Nazorg. In het theoriegedeelte worden alle noodzakelijke theorieën en stappen behandeld. De training Inbrengen perifere infuuscanule behandelt ook onderwerpen als locatie canule bepalen, aan- en afsluiten canule, de patiënt en de omgeving.. Het oefengedeelte bestaat uit een diagnostische toets, waarmee je je opgedane kennis kan toetsen. Mocht deze nog niet voldoende zijn, dan kan je kiezen voor een herhalingstoets.

Doelgroep

Medisch personeel, verpleegkundigen, verzorgenden en andere zorgverleners die zelfstandig een perifere infuuscanule willen inbrengen.

Kosten

Voor VUmc-medewerkers € 15,50
Tijdens het inschrijven kunt u aangeven of het bedrag betaald moet worden uit het afdelingsbudget of dat u via iDeal het bedrag zelf voorschiet om later te laten vergoeden uit uw persoonlijk budget. U dient vooraf met uw leidinggevende te overleggen over de aanschaf van één van deze producten en de financiering daarvan.  

Voor klanten van VUmc Academie € 26,00
Tijdens het inschrijven kunt u aangeven of het bedrag in rekening gebracht kan worden aan uw instelling of dat u via iDeal het bedrag zelf betaald.

Informatie

Vragen over de digitale leeromgeving zoals inlogproblemen, problemen in de weergave van de toets of de module, etc., kunt u stellen aan de helpdesk via support@vumcacademie.nl.

Vragen over het beleid en de uitvoering daarvan kunt u stellen aan uw eigen leidinggevende. 

Benodigde software

Om de e-learningmodule te kunnen doorlopen maakt u gebruik van een Internetbrowser, zoals Internet Explorer, en een Flashplayer. De handleiding over inloggen kunt u downloaden.

Helpdesk

Het melden van problemen en vragen over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving kunt u mailen naar: support@vumcacademie.nl.

Overige data en locaties

Algemene voorwaarden

Indien u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. 

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

VUmc Academie