Pulmonale hypertensie

Schrijf je nu in

Pulmonale Hypertensie (PH) is een zeldzame, progressieve en ongeneeslijke aandoening van de bloedvaten van de long. Nieuwe inzichten en snelle vooruitgang in medische- en verpleegkundige ontwikkelingen, maken de verpleegkundige zorg steeds intensiever en complexer. Technische handelingen spelen hierbij een grote rol. Dit vraagt van u als zorgverlener een hoge mate van deskundigheid die u in deze bijscholing kunt aanscherpen.

Deze bijscholing geeft (wijk)verpleegkundigen in technische teams die zorgen voor PH-patiënten een actueel inzicht in het ontstaan, de diagnostiek en de behandeling van PH. Aan de hand van actuele casuïstiek verdiept en verbreedt u uw kennis. De scholing biedt gelegenheid tot intercollegiale uitwisseling.

Voor de prijs kunt u klikken op: Praktisch.

Het scholingsprogramma omvat de onderwerpen

  • Pulmonale hypertensie: pathologie en behandeling
  • Psychosociale en verpleegkundige aspecten
  • Ervaringen van patiënten met PH
  • Pulmonale Thrombo-Endarteriëctomie (PTE)

Doelgroep

Wijkverpleegkundigen werkzaam in technische teams en verpleegkundigen uit een algemeen ziekenhuis die PH-patiënten in zorg hebben. 

Duur  

1 dag  

Data

Volgt. Momenteel wordt cursus herzien. Meer informatie kunt u opvragen bij de opleidingsadviseur.

Prijs 2021

Volgt.

Accreditatie  

VUmc Academie is geaccrediteerd door de Accreditatiecommissie van het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden.

Plaats  

VUmc Academie  
Medische Faculteit  
Van der Boechorststraat 7 
1081 BT Amsterdam   

Helpdesk

Het melden van problemen en vragen over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving kunt u mailen naar: support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

Geertruida Oldenburger