Ventilator MAQUET SERVO-i - SDB

Het SERVO-i ventilatorsysteem van MAQUET wordt op de Intensive Care Unit (ICU) gebruikt voor de behandeling van patiënten met een falende of ontoereikende ademhaling. De SERVO-i kent configuraties voor kinderen en volwassenen. Voor elke configuratie zijn de standaardinstellingen, schalen en beveiligingsfuncties aangepast aan het type patiënt. De veiligheid van de patiënt staat bij iedere behandeling voorop. De MAQUET SERVO-i moet daarom door getraind personeel bediend worden om complicaties door foutief gebruik te voorkomen.

In deze e-learningtraining leer je hoe je de MAQUET SERVO-i bedient. Hierbij wordt speciale aandacht besteed aan het instellen van de verschillende beademingsmodi en bijbehorende alarmgrenzen. Onderwerpen: bediening en instelling van de Maquet Servo-I, de verschillende beademingsmodi en de bijbehorende alarmen.
De e-learning sluit af met een toets, bestaande uit opdrachten en meerkeuzevragen.

Doelgroep

IC-verpleegkundigen, anesthesiemedewerkers

Doorlooptijd

Ca. 1 uur

Kosten

Medewerker VUmc: € 27,50
Geen medewerker VUmc: € 42,50

Benodigde software

Om de e-learningmodule te kunnen doorlopen maakt u gebruik van een Internetbrowser. Meer informatie hierover kunt u lezen in het bestand "Inloggen bij de digitale leeromgeving van de VUmc Academie.pdf".

Helpdesk

Bij problemen met inschrijven kunt u een e-mail sturen naar: support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

Anneke van Dijk