Wat wordt er niet gezegd - vervolgmodule

Schrijf je nu in

Na de workshop ‘Wat wordt er niet tegen elkaar gezegd tijdens moeilijke gesprekken?’ heb je wellicht behoefte aan verdieping, om nog beter te onderzoeken wat je tegenhoudt om te zeggen wat je eigenlijk zou willen zeggen. Dat kan bij deze vervolgmodule.

Tijdens de inleidende workshop heb je inzicht gekregen in je eigen belemmeringen. Je bent benieuwd naar hoe je de volgende stap kunt zetten. In deze vervolg module oefen je deze stap met ons. Wat kan je voortaan anders doen? In een groep van maximaal 6 deelnemers creëren we rust, ruimte en aandacht hiervoor.

We gaan onder begeleiding veilig oefenen. Hier mag het wel gezegd worden. Bij het uitspreken ontstaat er ruimte en kan de oplossing vertaald worden naar de professionele setting. Je zult zien dat een aantal dezelfde thema’s bij anderen spelen. De reactie van de mens op deze thema’s is echter wel verschillend. Door herkenning leren we van elkaar.

Werkvormen

We gebruiken een variatie aan werkvormen, passend bij de deelnemer en de situatie. Het tempo bepaalt de deelnemer zelf. In het algemeen zijn de werkvormen geïnspireerd door modellen vanuit Transactionele Analyse, Systemisch werk en organisatiekunde.

Doelgroep

Alle medewerkers in Amsterdam UMC en andere zorginstellingen.

Duur 

4 uur (09.00-13.00)

Data

20 juni 2024

Prijs 2024

€ 129 voor medewerkers van Amsterdam UMC. Ben je medewerker van locatie AMC? Schrijf je dan in via de knop ‘geen medewerker VUmc’. Kies bij betaling voor ‘stuur mijn werkgever een factuur voor de kosten van de training’. Het bedrag wordt dan verrekend.

€ 155 voor niet-Amsterdam UMC medewerkers.

Locatie 

Van der Boechorststraat 7, 1081 BV Amsterdam.

Helpdesk

Heeft u een vraag over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving? Stuur een e-mail naar: support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

Marcel Bruist