Werkbegeleiding Maatwerk

Een goede begeleiding tijdens de stage is essentieel voor een student in de zorg. De werkbegeleider speelt daarom een belangrijke rol tijdens deze periode. Naast de uitdaging om hier tijd voor vrij te maken gedurende de drukke werkzaamheden, hebben werkbegeleiders ook vaak het idee dat ze niet helemaal zijn toegerust voor deze taak. Zijn er meerdere collega’s op uw afdeling die u wilt helpen ontwikkelen tot een goede en zelfverzekerde werkbegeleider? Heeft u behoefte aan handvatten hoe u uw collega’s kunt ondersteunen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen een leertraject op maat aanbieden.

Waar lopen de werkbegeleiders op uw afdeling tegenaan? Waarin willen zij zich ontwikkelen? Hoe is het leerklimaat en wat is hun rol hierin? Wij passen ons aanbod aan op de leervragen van uw afdeling. Wij kunnen een digitale leeromgeving bieden, aangevuld met gerichte bijeenkomsten met voorbereidende opdrachten. Natuurlijk is er aandacht voor de toepassing in de praktijk. De seniors en praktijkopleiders kunnen wij indien gewenst coaching of intervisie aanbieden

Het programma stellen wij in gezamenlijk overleg samen.

Doelgroep 

Werkbegeleiders Amsterdam UMC en andere ziekenhuizen. 

Aanmelden

Nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

Marcel Bruist / Yvette van Heerden

Ook interessant?

  1. Training

    Werkbegeleiding

    Wil je in één dag tot de kern van een optimale begeleiding van zorgstudenten komen? Volg dan onze...
    Bekijk