Amsterdam UMC in praktijk

  2017-04-06 Banner VUmc de praktijk

Amsterdam UMC in praktijk is ons digitale magazine waarin we de alledaagse praktijk van ons ziekenhuis laten zien.

Met dit digitale magazine houden wij je op de hoogte van onze ontwikkelingen op het gebied van patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. Ook lees je verhalen van patiënten en medewerkers én hoe je ons werk kunt steunen. Amsterdam UMC in praktijk verschijnt 6 keer per jaar.

Nr. 20 - Juli

Amsterdam UMC praktijk #20 cover 250x141

Nr. 19 - April

VUmc in de praktijk #19

In deze editie geven we het woord aan de jonge generatie chirurgen. In onze gesprekken met hen werd al snel duidelijk dat het bij chirurgie lang niet alleen om snijden draait. Twee jaar geleden kreeg Lesley Kenbeek (33) zware hoofdpijnen. Ze dacht aan migraine, het bleek een zeldzame aandoening en inmiddels is ze kind aan huis in VUmc. We zochten haar op, negen dagen na een operatie.

Button - Open het magazine VUmc in praktijk  Button - Aanmelden VUmc in praktijk

Special VUmc Kinderstad 10 jaar!

Cover kinderstad jubileum 10 jaar

Witte jassen zijn er verboden: dokters lopen in blauwe, oranje en groene jassen. Dit is VUmc Kinderstad, waar onze jonge patiënten én hun broertjes en zusjes hun ziekte even kunnen vergeten. In februari 2018  bestaat VUmc Kinderstad 10 jaar en dat wordt gevierd. Open het magazine en lees over de meest bijzondere stad van Nederland.

printen