Hoe wij studenten ondersteunen

Volgt u de master geneeskunde aan de VU en loopt u wetenschappelijke stage? Dan kunt u tijdens het schrijven van uw stagevoorstel methodologische ondersteuning bij de afdeling epidemiologie en biostatistiek verkrijgen. Tijdens uw stage en het schrijven van uw stageverslag kunt u ondersteuning verkrijgen bij het uitvoeren van statistische analyses op uw data. Deze ondersteuning zal in overleg met de directe begeleider verleend worden en alleen indien hij of zij niet zelf deze ondersteuning kan bieden. De begeleider dient in het e-mailverkeer mee te lezen en aanwezig te zijn bij een eventueel consult.

Wilt u gebruik maken van deze ondersteuning? Stuur dan een e-mail van uw @student.vu.nl of @vumc.nl e-mailadres naar ebstage@vumc.nl met een cc naar uw begeleider. Vermeld in de e-mail uw naam, studentnummer, de naam en afdeling van uw begeleider en een korte beschrijving van de gewenste ondersteuning. Zonder deze informatie kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen.

Wij nemen in het algemeen binnen een week (vijf werkdagen) contact met u op. Het is meestal niet mogelijk om afspraken op zeer korte termijn te plannen.

Wij laten e-mails gericht aan ebstage@vumc.nl die van een gmail, hotmail of ander privé adres worden verstuurd automatisch verwijderen. Deze e-mails worden dus niet gelezen. Gebruik dus altijd uw @student.vu.nl of @vumc.nl adres in alle communicatie met ebstage@vumc.nl. Als u stage in een andere ziekenhuis loopt, is het toegestaan om ná de eerste aanvraag een e-mailadres van dat ziekenhuis te gebruiken.