Vanaf 21 november 2022 wordt de zorg van afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie verdeeld over de twee locaties van Amsterdam UMC: AMC en VUmc.

Het is mogelijk dat u of uw patiënt vanaf die datum een afspraak krijgt, die op een andere locatie plaatsvindt dan u verwacht of gewend bent.

Bent u verwijzer, dan kunt u m.i.v. 21 november 2022 via onze verwijzers-website www.amsterdamumc.nl/verwijzen digitaal verwijzen naar onze afdeling. Afhankelijk van de reden van verwijzing krijgt uw patiënt vervolgens een afspraak op één van beide locaties.

Tot 21 november 2022 kan het gebeuren, dat u uw patiënt zoals gebruikelijk verwijst naar de ene locatie, maar dat de afspraak al wordt ingepland op de andere locatie.

Bent u patiënt, lees dan a.u.b. goed de informatie m.b.t de locatie in uw afspraakbevestiging.

Waarom wordt onze zorg per 21 november aanstaande verdeeld over twee locaties?

AMC en VUmc zijn vanaf 2018 samen verder gegaan als Amsterdam UMC. Met deze samenwerking willen we de zorg nog beter maken. Dat geldt ook voor de afdeling MKA. Wij werken als één afdeling, verdeeld over onze twee locaties: AMC en VUmc. Artsen, verpleegkundigen en andere zorgverleners werken op beide locaties.

Onze vaste verwijzers en bekende patiënten zijn inmiddels van de komende veranderingen op de hoogte gesteld.

Indien u vragen heeft, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. U vindt u onze contactgegevens verderop op deze pagina.