Docent en coach

Voor onderwijsvaardigheden en inhoudelijke verdieping

Als docent en/of coach wil je je onderwijscompetenties verbeteren of je inhoudelijke kennis verbreden en/of verdiepen. Daarvoor bieden we diverse mogelijkheden in de vorm van trainingen, workshops en symposia die mogelijk interessant zijn.

Opleidingen voor deze doelgroep uitgelicht

  1. Voor senior docenten en onderwijs coördinatoren is de Senior Onderwijskwalificatie (SKO) Het doel...
    Bekijk

Onze opleidingsinstituten

Amstel Academie

Amstel Academie verzorgt initiële opleidingen voor verpleegkundigen op mbo  en hbo niveau, verpleegkundige vervolgopleidingen, en medisch ondersteunende opleidingen. Dit doen we voor een groot aantal  ziekenhuizen in de regio en in Nederland.

VUmc Academie

VUmc Academie verzorgt meer dan 200 opleidingen, trainingen en workshops voor de medewerkers van Amsterdam UMC, locatie VUmc en andere zorginstellingen.
Daarnaast ontwikkelen we maatwerktrajecten en een uitgebreid aanbod e-learning modules. Bij het Event Center organiseren we congressen en symposia in opdracht.

School of Medical Sciences

VUmc School of Medical Sciences biedt een bachelor- en masteropleiding en een zij-instroomprogramma geneeskunde: VUmc Zigma. Daarnaast biedt het een Master Oncology aan en een Cardiovascular Research Master en een postinitiële masteropleiding Epidemiologie.