E-Xpert Inotropica en Vasoactieve medicatie

Het gebruik van Inotropica en Vasopressiva bij de ondersteuning van de hemodynamisch instabiele patiënt vereist kennis van relevante pathofysiologische mechanismen in combinatie met kennis van de beschikbare farmaca. Wij bieden u een klinische doelgerichte e-learningmodule, ontwikkeld om deze kennis op hoog niveau binnen slechts enkele uren training te verkrijgen.

De module Inotropica en Vasoactieve medicatie is onderdeel van de module Shock en Hemodynamiek . Deze module valt onder het VMS thema de vitaal bedreigde patiënt, Sepsis, High risk medicatie en ACS.

De module Inotropica en Vasoactieve medicatie behandelt binnen enkele uren uitgebreid de volgende onderwerpen:

  • Receptoren
  • Catecholaminen

Doelgroep

Medisch specialisten, arts-assistenten en (gespecialiseerd) verpleegkundigen

Kosten

Tijdens het inschrijven kunt u aangeven of het bedrag betaald moet worden uit het afdelingsbudget of dat u via iDeal het bedrag zelf voorschiet om later te laten vergoeden uit uw persoonlijk budget. U dient vooraf met uw leidinggevende te overleggen over de aanschaf van één van deze producten en de financiering daarvan.

Accreditatie

Kwaliteitsregister V&V: 4 
Nederlandse Vereniging voor Hart en Vaat Verpleegkundigen (NVHVV): 4
Nederlandse Vereniging van Spoedeisende Hulp Artsen (NVSHA): 2

Benodigde software

Om de e-learningmodule te kunnen doorlopen maakt u gebruik van een Internetbrowser, zoals Internet Explorer, en een Flashplayer. Meer informatie hierover kunt u lezen in het bestand "Inloggen bij de digitale leeromgeving van de VUmc Academie.pdf".

Helpdesk

Het melden van problemen en vragen over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving kunt u mailen naar: support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

VUmc Academie