e-Xpert: Shock en Hemodynamiek

De e-learning e-xpert: Shock en Hemodynamiek is gericht op de vitaal bedreigde patiënt en hemodynamisch bewaakte patiënten zoals op de IC, CCU, MC, OK en recovery.

De e-module is geschikt voor alle artsen en verpleegkundigen die te maken hebben met de vitaal bedreigde patiënt en hemodynamisch bewaakte patiënten zoals op de IC, CCU, MC, OK en recovery. De module behandelt uitgebreid relevante anatomie en fysiologie van het hart en vaten en gaat diep in op de concepten van de cardiopulmonale circulatie, hemodynamische veranderingen in de diverse typen shock.

Doelgroep

(Gespecialiseerd) verpleegkundigen, Verpleegkundig specialisten, Physician Assistants, Anesthesiemedewerkers, OK-assistenten,  Artsen, Geneeskundestudenten.

Kosten

Medewerker VUmc: € 144 ,-
Geen medewerker VUmc: € 159 ,-

Accreditatie 

Kwaliteitsregister V&V:  5 punten
NAPA: 5 punten

Benodigde software

Om de e-learningmodule te kunnen doorlopen maakt u gebruik van een Internetbrowser. Meer informatie hierover kunt u lezen in het bestand "Inloggen bij de digitale leeromgeving van de VUmc Academie.pdf".

Helpdesk

Bij problemen met inschrijven kunt u een e-mail sturen naar: support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

Anneke van Dijk

Ook interessant?

  1. Het gebruik van inotropica en vasopressiva bij de ondersteuning van de hemodynamisch instabiele van...
    Bekijk
  2. E-learning

    e-Xpert: Sepsis

    De e-learning e-Xpert: Sepsis beschrijft het ziektebeeld sepsis. Sepsis is een ernstig ziektebeeld...
    Bekijk