Hospitality Trainingen

Schrijf je nu in

Hospitality en gastvrijheid zijn het visitekaartje van Amsterdam UMC. Zowel leidinggevenden als medewerkers van de poliklinieken zorgen ervoor dat patiënten en collega’s zich welkom voelen en deskundigheid ervaren. Voor medewerkers poliklinieken en ontvangstgebieden van Amsterdam UMC is hiervoor een training ontwikkeld.

Binnen het programma modernisering poliklinieken is een aantal modules ontwikkeld om hospitality en dus gastvrijheid bespreekbaar en toepasbaar te maken, passend bij de visie van Amsterdam UMC.

“Het echte verschil maken wij als medewerkers van de (poli)kliniek. Wij geven de patiënten en onze collega’s het gevoel dat zij welkom zijn. Wij zijn gastvrij, trots, deskundig, zelfstandig en collegiaal.”

Voor de prijs kunt u klikken op: Praktisch.

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

Hospitality voor medewerkers
Deze training bestaat uit drie online trainingen van elk één dagdeel met de volgende inhoud:

 • A: Basis – kernwaarden, gedragsregels en afspraken
 • B: Sociale veiligheid – aanspreken en agressie oefenen met een acteur
 • C: Persoonlijk leiderschap – verantwoordelijkheden en overtuigingen t.a.v. aanspreken en bespreken

Doelgroep

De drie trainingen voor medewerkers van de poliklinieken en ontvangstgebieden zijn in eerste instantie voor medisch (administratief) ondersteunende medewerkers en doktersassistenten. Deze worden online aangeboden via Zoom.

Duur 

De digitale training voor medewerkers duurt vier uur. Tijden zijn van 08.00 uur tot 12.00 uur of van 13.00 uur tot 17.00 uur.
Medewerkers schrijven zich in voor drie trainingen die met dezelfde groep op drie momenten zijn gepland.

Deelnemers  

Het minimum aantal deelnemers is 8. Het maximaal aantal deelnemers is 12.

Inschrijving voor medewerkers locatie AMC

Deelnemers locatie AMC kunnen zich inschrijven door eerst op knop: 'inschrijven' te klikken. Scrol dan naar beneden en klik op: 'geen medewerker Vumc'. Log vervolgens in met je Amsterdam UMC e-mailadres en klik op 'wachtwoord' vergeten. Je ontvangt dan een wachtwoord waarmee je kunt inloggen. Ontvang je geen e-mail met een wachtwoord? Dan ben je nog niet bekend in het systeem en moet je als nog eerst een account aanmaken. Na inloggen, geef bij het onderdeel 'werk' aan: 'ik werk voor een werkgever' en vul bij het veld: 'functie/beroep' je 'personeelsnummer' in. Na afronding van alle drie de trainingen wordt je deelname verwerkt in het Leerportaal van locatie AMC.

Data

Klik hier voor een overzicht van de lesdagen najaar 2021.
Klik hier voor een overzicht van de lesdagen voorjaar 2022.
Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor 2 inhaallessen.
Module B: Hospitality Sociale Veiligheid vindt plaatst op dinsdag 5 april 2022. Tijdstip is van 13:00 uur tot 17:00 uur.
Module C: Hospitality Persoonlijk Leiderschap vindt plaatst op dinsdag 12 april 2022. Tijdstip is van 13:00 uur tot 17:00 uur. 

Dit kun je hier doen
.


Kosten 

Gratis voor Amsterdam UMC medewerkers.

Locatie 

Digitaal via Zoom

Helpdesk

Heeft u een vraag over inschrijven, aanmelden, inloggen in de leeromgeving? Stuur een e-mail naar: support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

Stéphanie van Item-Bakker

Ook interessant?

 1. Wilt u de samenwerking in uw team verbeteren? Doe dan nu een hospitality training: DISC en...
  Bekijk
 2. Wil u leren hoe u een zakelijke, gastvrije e-mail schrijft en hoe een opdracht te geven als het dan...
  Bekijk
 3. Heeft u behoefte om van en met elkaar te leren? Om de gastvrijheid binnen het team en of afdeling...
  Bekijk