Individuele begeleiding voor promovendi

Schrijf je nu in

Bent u promovendus? En hebt u behoefte aan een buitenstaander die uw onderzoeksveld uitstekend kent, de rol van spiegel vervult en de nodige ondersteuning biedt? VUmc Academie heeft coaches die in een individueel begeleidingstraject wezenlijke veranderingen in gang kunnen zetten die zowel uw werk als gemoedsrust aanzienlijk kunnen verbeteren.

Promoveren is een hele klus die soms niet altijd over rozen gaat. In gesprek met andere promovendi spreekt hoort u vast wel eens uitspraken als:

  • Mijn promotietraject wil maar niet vlotten
  • Het loopt niet lekker tussen mij en mijn bereider(s)
  • Soms weet ik niet meer hoe ik al mijn taken moet combineren
  • Als arts-onderzoeker moet ik steeds balanceren tussen mijn onderzoek en de kliniek
  • De balans tussen mijn werk en privé is behoorlijk in het gedrang
  • Ik droom er wel eens over om iets anders te gaan doen maar ik weet niet hoe of wat
  • Mijn twee begeleiders willen verschillende wegen inslaan, hoe stel ik me dan op?
  • Er is gedoe over namen op een publicatie

Aarzel niet om bij dergelijke vragen eens te praten met een coach die de wetenschappelijke wereld van binnenuit kent. Hij of zij kan u ondersteunen bij het vinden van oplossingen die voor uw werken.

Voor de prijs kunt u klikken op: Praktisch.

Een individueel begeleidingstraject bestaat over het algemeen uit vijf tot acht sessies van een uur. Deze sessies zijn vanzelfsprekend vertrouwelijk. Voorafgaand vindt een geheel vrijblijvende intake plaats om kennis te maken en de vraag duidelijk te krijgen. Een individueel traject kan het hele jaar door starten. De gesprekken vinden plaats bij VUmc Academie.

Duur

5 tot 8 uur

Data 2023

Op aanvraag. Een individueel traject kan op ieder moment starten.

Prijs 2023

€ 125,00 voor alle deelnemers. Ben je medewerker van locatie AMC? Schrijf je dan in via de knop ‘geen medewerker VUmc’. Kies bij betaling voor ‘stuur mijn werkgever een factuur voor de kosten van de training’.

Locatie

VUmc Academie (gebouw Medische Faculteit)
Van der Boechorststraat 7
1081 BT Amsterdam

Helpdesk

Heeft u een vraag over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving? Stuur een e-mail naar: support@vumcacademie.nl.

 

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

Christien van Santen