Masteropleiding Epidemiologie

De masteropleiding Epidemiologie richt zich op professionals en onderzoekers (waaronder promovendi) die werken in de gezondheidszorg in de ruimste zin van het woord.

De Masteropleiding Epidemiologie is een zogenaamde postinitiële Masteropleiding. Dit type opleiding wordt niet door de overheid bekostigd en wordt in het algemeen gevolgd door academici en HBO’ers met enkele jaren werkervaring.

De tweeënhalf jaar durende deeltijd Masteropleiding Epidemiologie richt zich op professionals en onderzoekers (waaronder promovendi) die werken in de gezondheidszorg in de ruimste zin van het woord (preventie, curatie, revalidatie, beleid en management)

Kijk voor meer informatie op: Postinitiële masteropleiding epidemiologie - Vrije Universiteit Amsterdam (vu.nl)

Kijk ook bij de afdeling epidemiologie en biostatistiek: Amsterdam UMC, Locatie VUmc - Epidemiologie en Data Science (EDS)

TOPOPLEIDING

Onze Masteropleiding Epidemiologie mag in 2018 het predicaat 'Topopleiding 2018' voeren . Dit blijkt uit de beoordelingen van studenten en onderwijsexperts in de Keuzegids Masters 2018. De opleiding is daarmee de enige master Epidemiologie in Nederland die dit predicaat heeft mogen ontvangen.