Opleiding Zorgadministratie (HBO+)

Schrijf je nu in

De nieuwe geactualiseerde Opleiding Zorgadministratie (HBO+) start in 2021. Wij werken bij de actualisatie samen met de NFU, inhoudsdeskundigen en andere relevante stakeholders.

Als u op de hoogte wilt blijven van deze ontwikkelingen, laat dan een bericht achter via VUmcAc-Zorgadministratie@vumc.nl.

Werken en leren tegelijk

De vraag naar zorg groeit en de zorg zelf wordt steeds complexer. Ook binnen de zorgadministratie verandert er veel in een razend tempo. Als zorgadministrateur bent u de spin in het web van de organisatie. Een zorgvuldige administratie is van groot belang voor een zorginstelling. Uw kennis en vaardigheden moeten daarom aan steeds hogere eisen voldoen.

Degenen die de Opleiding Zorgadministratie (HBO+) hebben gevolgd, geven aan dat deze zorgt voor verdieping, een betere kennis van de organisatie, een groter zelfvertrouwen en meer professionaliteit. Wij verwachten dat de geactualiseerde opleiding nòg beter aansluit bij uw werk, nu en in de toekomst. 

Quote deelnemer

"Tijdens de Opleiding Zorgadministratie (HBO+) heb ik door de opdrachten, het praktijkgericht onderzoek en de studiebegeleiding vakinhoudelijk veel bijgeleerd. Door te werken aan zelfreflectie, effectiever communiceren, time management, doelmatiger werken en competentieverbetering heb ik gewerkt aan mijn persoonlijke groei.”

Hoe is de opleiding opgebouwd?

Het programma van de opleidingen wordt geactualiseerd en is nog in ontwikkeling. Wilt op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Stuur dan een bericht naar VUmcAc-Zorgadministratie@vumc.nl.

   Data

   De opleiding Zorgadminstratie (HBO+) zal van start gaan in 2021.

   Locatie

   VUmc Academie
   Medische Faculteit
   Van der Boechorststraat 7
   1081 BT Amsterdam   

   Aanmelden

   Als u interesse heeft in het volgen van de Opleiding tot Zorgadministrateur, kunt u een mail sturen naar VUmcAc-Zorgadministratie@vumc.nl.

   Algemene voorwaarden

   Als u zich inschrijft voor deze opleiding, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie.

   Meer informatie? Vraag het aan

   Gerda Blom