Voortplantingsgeneeskunde: basiskennis

Schrijf je nu in

Voortplantingsgeneeskunde is een jong specialisme dat de afgelopen jaren een enorme groei heeft doorgemaakt: door veel onderzoek en vernieuwde technieken kunnen steeds meer mensen met fertiliteitsproblemen geholpen worden. De afgelopen jaren heeft VUmc Academie hierover een succesvolle bijscholing georganiseerd.

Inschrijven

Ook beschikbaar als Incompany training

De scholing Voortplantingsgeneeskunde: algemene basiskennis is voor doktersassistenten, verpleegkundigen en verzorgenden die aansluit bij hun taken en bevoegdheden. U krijgt binnen de voortplantingsgeneeskunde meer en meer een eigen rol en takenpakket. Dit betekent op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen, technieken en behandelmethoden om gerichte begeleiding en adviezen te kunnen geven. Deze scholing kunt u ook volgen ter voorbereiding op de 4-daagse scholing Voortplantingsgeneeskunde.

Voor de prijs kunt u klikken op: Praktisch.

Het programma bevat de volgende onderwerpen

  • Anatomie en fysiologie
  • Onderzoek bij fertiliteitstoornissen
  • Endocrinologie
  • Fertiliteitstoornissen
  • Endometriose
  • Seksuele stoornissen

Deze onderwerpen zijn verbonden met elkaar en staan in nauwe relatie met de beroepspraktijk.

Doelgroep

Doktersassistenten of verzorgenden, werkzaam in een fertiliteitsbehandelcentrum en/of een polikliniek en ervaring op het gebied van voortplantingsgeneeskunde.

Duur  

1 dag   

Data

5 maart 2024

Prijs  2024

€ 244,00 voor medewerkers van Amsterdam UMC. Ben je medewerker van locatie AMC? Schrijf je dan in via de knop ‘geen medewerker VUmc’. Kies bij betaling voor ‘stuur mijn werkgever een factuur voor de kosten van de training’. Het bedrag wordt dan verrekend.

€ 302,00 voor niet Amsterdam UMC medewerkers.

Locatie

VUmc Academie
Medische Faculteit
Van der Boechorststraat 7
1081 BT Amsterdam

Accreditatie

VUmc Academie is geaccrediteerd door de Accreditatiecommissie van het VOG, onderdeel van het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden.

Helpdesk

Heeft u een vraag over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving? Stuur een e-mail naar: support@vumcacademie.nl.

 

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

Angelique Bremer-Cornet

Ook interessant?

  1. Voortplantingsgeneeskunde is een jong specialisme dat de afgelopen jaren een enorme groei heeft en...
    Bekijk