Voortplantingsgeneeskunde: basiskennis

Schrijf je nu in

Voortplantingsgeneeskunde is een jong specialisme dat de afgelopen jaren een enorme groei heeft doorgemaakt: door veel onderzoek en vernieuwde technieken kunnen steeds meer mensen met fertiliteitsproblemen geholpen worden. De afgelopen jaren heeft VUmc Academie hierover een succesvolle bijscholing georganiseerd.

Inschrijven

Ook beschikbaar als Incompany training

De scholing Voortplantingsgeneeskunde: algemene basiskennis is voor doktersassistenten, verpleegkundigen en verzorgenden die aansluit bij hun taken en bevoegdheden. U krijgt binnen de voortplantingsgeneeskunde meer en meer een eigen rol en takenpakket. Dit betekent op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen, technieken en behandelmethoden om gerichte begeleiding en adviezen te kunnen geven. Deze scholing kunt u ook volgen ter voorbereiding op de 6,5-daagse scholing Voortplantingsgeneeskunde.

Het programma bevat de volgende onderwerpen

  • Anatomie en fysiologie
  • Onderzoek bij fertiliteitstoornissen
  • Endocrinologie
  • Fertiliteitstoornissen
  • Endometriose
  • Seksuele stoornissen

Deze onderwerpen zijn verbonden met elkaar en staan in nauwe relatie met de beroepspraktijk.

Doelgroep

Doktersassistenten of verzorgenden, werkzaam in een fertiliteitsbehandelcentrum en/of een polikliniek en ervaring op het gebied van voortplantingsgeneeskunde.

Duur  

1 dag   

Datum

Voorjaar 2021

Prijs  

€245,-

Locatie

VUmc Academie
Medische Faculteit
Van der Boechorststraat 7
1081 BT Amsterdam

Accreditatie

VUmc Academie is geaccrediteerd door de Accreditatiecommissie van het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden.

Helpdesk

Het melden van problemen en vragen over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving kunt u mailen naar: support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

Karin van Dijk

Ook interessant?

  1. Voortplantingsgeneeskunde is een jong specialisme dat de afgelopen jaren een enorme groei heeft en...
    Bekijk