Amsterdam UMC Academie ontvangt opnieuw Cedeo-erkenning

Gepubliceerd op: Tue May 14 00:00:00 CEST 2024

Amsterdam UMC Academie, voorheen bekend als VUmc Academie, heeft recentelijk opnieuw de prestigieuze Cedeo-erkenning ontvangen. Deze erkenning bevestigt de voortdurende kwalitatieve prestaties van het opleidingsinstituut, dat zich richt op de professionele ontwikkeling van zorgprofessionals. Door haar praktische aanpak en focus op relevante trainingen heeft de academie zich geprofileerd als een betrouwbare partner binnen de sector.

De erkenning, toegekend door Cedeo, een gerenommeerd instituut gespecialiseerd in klanttevredenheidsonderzoek, onderstreept met een tevredenheidscore van 98% voor maatwerk en 85% voor het open aanbod de hoge kwaliteit van de aangeboden opleidingen en trainingen. Amsterdam UMC Academie heeft een reputatie opgebouwd als een instituut dat nauw samenwerkt met zorginstellingen en individuele professionals, en dat zich kenmerkt door een praktische benadering van het onderwijs.

Specifieke behoeften klanten
Wat Amsterdam UMC Academie onderscheidt, is haar vermogen om maatwerk te leveren dat perfect aansluit bij de specifieke behoeften van haar klanten. Door middel van intensieve intakegesprekken en nauwe samenwerking met opdrachtgevers worden opleidingsprogramma's op maat ontwikkeld, die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk van de deelnemers.

Kwalitatief goede docenten
Een cruciale factor in het succes van Amsterdam UMC Academie is de kwaliteit van haar docenten. Met een team van ervaren professionals uit het werkveld biedt de academie niet alleen theoretische kennis, maar ook waardevolle praktijkervaring. Dit draagt bij aan een interactieve en boeiende leerervaring voor de cursisten.

Bedrijfs- en klantgerichtheid
Naast haar opleidingen en trainingen, wordt Amsterdam UMC Academie ook gewaardeerd om haar sterke bedrijfsgerichtheid en klantgerichte aanpak. Door nauw contact te onderhouden met haar klanten en te luisteren naar hun feedback, streeft de academie voortdurend naar verbetering en innovatie, wat resulteert in een hoge klanttevredenheid en langdurige relaties met haar opdrachtgevers.

Erkenning en nieuwe mogelijkheden
De hernieuwde Cedeo-erkenning is niet alleen een bevestiging van het harde werk en de toewijding van Amsterdam UMC Academie, maar opent ook deuren naar nieuwe mogelijkheden en groei. Als een gerenommeerd instituut met een bewezen staat van dienst blijft Amsterdam UMC Academie een voorkeurspartner voor zorgprofessionals die streven naar continue professionele ontwikkeling en verbetering van de patiƫntenzorg.

Toekomst
Kortom, de Cedeo-erkenning is niet alleen een erkenning van de kwaliteit van Amsterdam UMC Academie, maar ook een belofte voor de toekomst. De academie zal haar missie blijven voortzetten om zorgprofessionals te ondersteunen in hun streven naar professionaliteit en innovatie.

Kijk voor meer informatie op: www.amsterdamumcacademie.nl

Gepubliceerd op: Tue May 14 00:00:00 CEST 2024