Campagne gestart voor een wereld zonder MS

Gepubliceerd op: Mon Jan 21 08:18:00 CET 2019

Bernard Uitdehaag en Evelyn Jessurun

Met de overhandiging van het eerste exemplaar van het MS-magazine is de nieuwe fondsenwervende campagne ZonderMS van het MS Centrum Amsterdam gestart. Directeur van het MS centrum, Bernard Uitdehaag, gaf het eerste exemplaar aan gasthoofdredacteur en MS-patiƫnt, Evelyn Jessurun.

In het MS-magazine geven mensen met MS, zoals Evelyn, maar ook familieleden en wetenschappers een beeld van MS. Naast verhalen over het omgaan met de ziekte, staat er ook veel in over het onderzoek en de zorg binnen het MS Centrum Amsterdam.

Het MS-magazine is onderdeel van de campagne ZonderMS die op vrijdag 18 januari startte en heel 2019 zal lopen. De campagne bestaat naast het MS-magazine uit de website ZonderMS.nl waar elke maand verhalen en filmpjes van mensen met MS en MS-onderzoekers geplaatst worden. Via sociale media (@mscentrumamsterdam en @VUmcAmsterdam) worden mensen geattendeerd op nieuwe verhalen op de website.

Iedereen die een donatie doet van 10 euro of meer op ZonderMS.nl, krijgt het MS-magazine thuisgestuurd.

De opbrengst van de campagne wordt gebruikt voor onderzoek naar MS zonder beperkingen en uiteindelijk een wereld zonder MS.

Helpt u mee? Doneer via www.zonderms.nl

De donaties op ZonderMS.nl komen geheel ten goede aan MS-onderzoek. Het MS-magazine is gefinancierd met sponsorgelden.

Gepubliceerd op: Mon Jan 21 08:18:00 CET 2019