Co-Cycling Tour 2019: fiets mee voor kankeronderzoek!

Gepubliceerd op: 11-04-2019

De Co-Cycling Tour is ideaal als u houdt van fietsen in een mooie omgeving. Daarbij gaat de opbrengst van uw inspanningen naar een goed doel: onderzoek van Cancer Center Amsterdam. Wilt u fietsen en genieten tegelijk geef u dan op voor de CoCycling Tour 2019 op zaterdag 15 juni.

De start en finish van de Co-Cycling Tour zijn op de VU/VUmc Campus aan de De Boelaan.
In de omgeving van Amsterdam zijn routes van 50, 100 of 150 kilometer uitgezet.
Kies uw favoriete afstand en fiets een prachtige route mee. Na afloop kunt u genieten van een speciaal gebrouwen Co-Cycling biertje. U kunt zich opgeven via facebook [https://www.facebook.com/cocycling] of www.cocycling.nl. Ook kunt u zelf een actiepagina aanmaken en/of doneren http://pif.one/cocycling. De kosten voor deelname zijn 29,95 Euro. Als u zich snel aanmeldt, krijg u een prachtig fietsshirt. Hierbij geldt wel ‘Op=Op’!

Liever niet op de fiets? Word vrijwilliger!

Naast sportieve deelnemers zijn er ook enthousiaste vrijwilligers nodig! Als vrijwilliger helpt u met de organisatie bij de start/finish en langs de route. Denk daarbij aan tasjes uitdelen met de shirts en startnummers, de weg wijzen op lastige kruispunten, uitdelen van sportdrank en lekkers onderweg. Alle vrijwilligers krijgen een maaltijd, koffie/thee bij The Basket en een mooi groen shirt van de marathon van vorig jaar.
Lijkt het u leuk om op deze manier een bijdrage te leveren aan dit goede doel en tegelijkertijd ook een gezellige dag te hebben? Mail dan naar t.vanschooten@vumc.nl.

De fietsende co-assistent

Stichting Co-Cycling is een initiatief van co-assistenten van Amsterdam UMC die naast hun studie  geneeskunde ook fanatieke wielrenners zijn. Sinds 2014 organiseren zij jaarlijkse de Co-Cycling Tour: een fietstocht rondom Amsterdam voor fietsers op elk niveau die hiermee geld op halen voor een goed doel.

Gepubliceerd op: 11-04-2019