Innovatie Award voor praktijkopdracht researchverpleegkundige

Gepubliceerd op: Fri Oct 11 12:43:00 CEST 2019

De Innovatie Award Researchverpleegkundige is gisteren voor het eerst uitgereikt, en niet aan één, maar twee researchverpleegkundigen.

Margreet Klop-Rhiel (Radboud UMC, Intensive care) won met haar kwaliteitsopdracht ‘Onderzoek met medische hulpmiddelen’, omdat ze een heldere en goed uitgediepte toelichting geeft op de complexe materie en daarbij concrete aanknopingspunten biedt voor verbetering.

Margreet deelt haar 1e plaats met Louis Schellekens (Amsterdam UMC, locatie VUmc - afdeling Maag- Darm en Leverziekten). Louis won met zijn kwaliteitsopdracht “Samen beter” vanwege zijn grondige aanpak, uitgebreide conclusies en aanbevelingen hoe research collega’s samenwerking onderling kunnen bevorderen.

De eervolle 2e plaats ging naar Anneke Eikelenboom (Amsterdam UMC, locatie VUmc - afdeling Nefrologie) voor haar kwaliteitsopdracht ‘Doelmatig gebruik van het elektronisch patiëntendossier ten bate van onderzoek’.

Van links naar rechts: Margreet Klop-Rhiel, Anneke Eikelenboom, Louis Schellekens.

Award voor beste en meest innovatieve kwaliteitsopdracht

De beste en meest innovatieve kwaliteitsopdracht wordt dit jaar voor het eerst beloond met de Innovatie Award Researchverpleegkundige. Deze award is in het leven geroepen door de Amstel Academie, en wil daarmee de het werk van de studenten van de opleiding Research coördinator/verpleegkundige meer bekendheid geven. Deze prijs is tevens een extra bekroning op het diploma.

Lees ook:
Alle researchprofessionals naar school

Gepubliceerd op: Fri Oct 11 12:43:00 CEST 2019