Live Q&A Kort Verblijf

Gepubliceerd op: Wed Dec 19 13:10:00 CET 2018

Iedere maand kun je via Instagram één dag lang virtueel meelopen met onze zorgverleners. Via onze stories geven wij jou een uniek kijkje achter de schermen bij onze afdelingen. Donderdag 20 december is het de beurt aan de afdeling Kort Verblijf. Nieuw deze maand: een live Q&A met onze verpleegkundigen van de afdeling.

Even voorstellen

Wij zijn Lianne en Liza, verpleegkundigen op zorgeenheid kort verblijf. Op onze afdeling worden chirurgische en interne patiënten opgenomen. De afdeling is geopend van maandag tot en met vrijdag waardoor de patiënten maximaal 4 nachten bij ons opgenomen kunnen worden. De opnameduur is kort (vandaar de naam) dus wij hebben een hoog aantal opnames en ontslagen per dag waardoor de afdeling heel dynamisch is.

Patiënt centraal

Op onze afdeling staan onze patiënten echt centraal! Wij besteden heel veel aandacht aan service en gastvrijheid en vragen iedere patiënt die met ontslag gaat hoe tevreden deze is over onze zorg. De uitkomsten hiervan gebruiken wij om onze zorg écht te verbeteren. Wij gebruiken hiervoor de LEAN methodiek in de vorm van dagelijkse stasessies en verbeteracties waar wij als verpleegkundigen zelf verantwoordelijk voor zijn. Naast de zorg voor de patiënten zorgen wij als collega’s goed voor elkaar. Heldere communicatie is heel belangrijk maar ook plezier maken en veel lachen.

Live Q&A!

Zet het in je agenda. Want 20 december om 10.00 uur en om 15.00 uur gaan wij live en is het tijd voor een Q&A! Zou jij meer willen weten over onze afdeling? Volg ons dan 20 december op insta en verzamel al je vragen!

#Jobalert

P.S wij zoeken nog verpleegkundigen! Kom jij bij ons werken? Bekijk hier onze vacatures.

Gepubliceerd op: Wed Dec 19 13:10:00 CET 2018