Research manager

Gepubliceerd op: 07-09-2020

Vanaf 1 oktober 2020 gaat de METc VUmc werken met een nieuwe digitale portal: Research Manager.

De Research Manager portal zal het indienen van onderzoeksdossiers bij de METc VUmc gemakkelijker maken. Door middel van de portal zijn gegevens en documenten namelijk volledig digitaal in te vullen en te uploaden voor alle soorten indieningen. Ook kunnen onderzoekers altijd de status van de beoordeling van een indiening terugvinden, en zullen accorderingen van hoofdonderzoekers, afdelingshoofden en directeuren bedrijfsvoering via de portal plaatsvinden in plaats van met ‘natte’ handtekeningen op papier.

Om de overgang naar Research Manager mogelijk te kunnen maken hebben wij wat tijd nodig. Daarom zal de METc VUmc van 21 t/m 30 september 2020 niet bereikbaar zijn.

Wilt u binnenkort iets indienen? Bijvoorbeeld een nieuwe studie, een reactie op vragen van de commissie, of een amendement? Doe dit dan uiterlijk zondag 20 september om 23.59 uur of anders vanaf 1 oktober via Research Manager. E-mails die wij tussen 20 september 23.59 uur en 30 september 23.59 uur ontvangen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen en zullen worden verwijderd. Vanaf 1 oktober 2020 kunt u via Research Manager uw indieningen en reacties aanleveren.

Binnenkort verschijnt er een nieuwsbrief met meer informatie over Research Manager en zullen er handleidingen beschikbaar komen. Houdt onze website dus in de gaten of abonneer u op onze nieuwsbrief.

Onze excuses voor eventueel ongemak dat u tussen 21 september en 1 oktober kunt ervaren!

Gepubliceerd op: 07-09-2020