Symposium Therapietrouw orale oncolytica: tijd van starten, tijd van stoppen

Therapietrouw in de oncologie 2018

Bij het symposium 'Therapietrouw bij orale oncolytica: tijd van starten, tijd van stoppen' zal worden ingegaan op de impact die deze middelen op het leven van patiënten kunnen hebben en op verschillende aandachtspunten die belangrijk zijn voor het behalen van optimaal behandelresultaat. Een oncoloog en een hematoloog nemen ons mee in hun kijk op de behandeling met deze middelen.

Klik hier voor het programma van deze dag.

Het symposium is bedoeld voor: Oncologen, hematologen, longartsen, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, ziekenhuisapothekers, openbare apothekers, farmaceutisch consulenten en apothekersassistenten.

Datum:
donderdag 15 november 2018, 15.00 - 21.00 uur

Kosten:
Deelnemer: 50 euro
Student: 10 euro
Medewerker Amsterdam UMC: 25 euro

Locatie:
Het symposium vindt plaats in de Amstelzaal van Amsterdam UMC, locatie VUmc, De Boelelaan 1117 te Amsterdam. De routebeschrijving vindt u op www.vumc.nl/routebeschrijving.

Bereikbaarheid:
Amsterdam UMC, locatie VUmc is goed te bereiken met openbaar vervoer. Wij raden u aan hier zo veel mogelijk gebruik van te maken. Rondom VUmc is parkeren alleen mogelijk tegen betaling. De parkeermogelijkheden zijn beperkt.

U kunt online inschrijven via onderstaande link. Betaling verloopt via iDeal.

Annuleren
Mocht u verhinderd zijn, stuur dan uiterlijk 15 oktober 2018 een e-mail naar events@vumc.nl met het verzoek tot annulering. Wij brengen dan Euro 35,- aan administratiekosten in rekening. Na deze datum bent u het volledige inschrijfgeld verschuldigd.

Informatie

Inschrijven
printen