Geneeskunde opleidingen

Medisch onderwijs op het hoogste niveau. Van arts tot onderzoeker, wij helpen je op weg. Hieronder vind je in vogelvlucht de opleidingen die VUmc School of Medical Sciences te bieden heeft.


Bachelor geneeskunde
De beste dokter is een denker, invoelend en handig. Een dokter met hoofd, hart en handen. Bij VUmc School of Medical Sciences word je zo'n dokter. Op onze facultaire website lees je hoe de bacheloropleiding geneeskunde in elkaar steekt, wat de toelatingseisen zijn en hoe onze selectie werkt.

Master geneeskunde
Heb je je bachelordiploma geneeskunde gehaald bij VUmc School of Medical Sciences? Dan kun je verder met de driejarige masteropleiding geneeskunde. Deze masteropleiding bestaat voor het grootste deel uit stages, de coschappen. Op onze facultaire website lees je alles over deze opleiding.


Zij-instroomprogramma geneeskunde
Met het Zij-instroomprogramma geneeskunde van VUmc School of Medical Sciences studeer je, zoals bij de reguliere geneeskundeopleiding, voor arts. Naast het gewone programma is er extra veel aandacht voor wetenschappelijk onderzoek. Kijk op de facultaire website voor meer informatie over de opleiding en toelating.


Ben jij alumnus van de opleiding geneeskunde van VUmc? Lees dan gauw verder.