Hoornvlies en staar

Licht komt het oog binnen via het hoornvlies en de lens. Is een van beide troebel, bijvoorbeeld door staar, dan zullen onze hoornvlies- en lensspecialisten er alles aan doen om het zicht weer te verbeteren.

Video over staaroperatie

Bekijk de video over staaroperatie. In de video wordt uitgelegd wat u kunt verwachten bij een staaroperatie. De uitleg gaat over hoe en wanneer een staaroperatie verricht wordt en wat u kunt verwachten. Aanvullende vragen kunt u aan uw behandelend arts stellen.

Deze ingesloten video kan niet worden getoond vanwege uw cookie instellingen. Pas uw instellingen aan op de privacypagina of bekijk de video op YouTube.

Video over hoornvliestransplantatie

Bekijk de video over hoornvliestransplantatie. In de video wordt uitgelegd wat u kunt verwachten bij een hoornvliestransplantatie. De uitleg gaat ook over hoe en wanneer een hoornvliestransplantatie verricht wordt. Aanvullende vragen kunt u aan uw behandelend arts stellen.

Deze ingesloten video kan niet worden getoond vanwege uw cookie-instellingen. Pas uw instellingen aan op de privacypagina, of bekijk de video op YouTube.