Thema: Medisch ondersteunend

Zorgprofessionals kunnen zich verder specialiseren met een bijscholing of medisch ondersteunende (vervolg)opleiding

Basisopleidingen
De basisopleidingen Medisch ondersteunende opleidingen zijn inservice-opleidingen waarin geïntegreerd leren het uitgangspunt is: werken en leren zijn met elkaar verweven en versterken elkaar.

Vervolgopleidingen
Zorgprofessionals kunnen zich verder verdiepen in een specialisme door een bijscholing of medisch ondersteunende (vervolg)opleiding. De medisch ondersteunende vervolgopleidingen zijn inservice opleidingen, werken en leren zijn met elkaar verweven en versterken elkaar. Tijdens de opleiding is de student in dienst van een instelling die zorg draagt voor het praktijkdeel van de opleiding.

Uitgelicht

 1. Tijdens de opleiding Medewerker Operatieve Zorg leer je dat wat nodig is om in de operatiekamer te...
  Bekijk
 2. Wil jij omgaan met patiënten én werken met de meest geavanceerde röntgenapparatuur en computers? is...
  Bekijk
 3. Een leerling stelt een vraag over de acetylcholine-receptor-antagonist. Hoe zat het ook alweer? je...
  Bekijk
 4. Opleiding

  MRI-Top

  De snelle ontwikkeling van de MRI-techniek maakt het noodzakelijk om je scholing bij te houden. Als...
  Bekijk

Onze opleidingsinstituten

Amstel Academie

Amstel Academie verzorgt initiële opleidingen voor verpleegkundigen op mbo  en hbo niveau, verpleegkundige vervolgopleidingen, en medisch ondersteunende opleidingen. Dit doen we voor een groot aantal  ziekenhuizen in de regio en in Nederland.

VUmc Academie

VUmc Academie verzorgt meer dan 200 opleidingen, trainingen en workshops voor de medewerkers van Amsterdam UMC, locatie VUmc en andere zorginstellingen.
Daarnaast ontwikkelen we maatwerktrajecten en een uitgebreid aanbod e-learning modules. Bij het Event Center organiseren we congressen en symposia in opdracht.

School of Medical Sciences

VUmc School of Medical Sciences biedt een bachelor- en masteropleiding en een zij-instroomprogramma geneeskunde: VUmc Zigma. Daarnaast biedt het een Master Oncology aan en een Cardiovascular Research Master en een postinitiële masteropleiding Epidemiologie.