Horizontaal Toezicht Zorg incompany scholing

Schrijf je nu in

Deze interactieve scholing neemt uw medewerkers mee in het belang van een goede registratie & declaratie en het op orde hebben van de processen.

Iedere zorginstelling is anders ingericht en krijgt te maken met  eigen problematiek bij de uitrol van HTZ in de organisatie. Wilt u maatwerk? Wij gaan graag met u in gesprek.

Samen met uw organisatie, de NVZ, de Nederlandse GGZ, ZN, NFU en zorgprofessionals stellen wij het programma samen. Het landelijk platform Horizontaal Toezicht Zorg is verantwoordelijk voor de inhoud en VUmc Academie vormt de inhoud tot een op maat gemaakt didactisch programma. Daarbij maken we gebruik van het Team Based Learning (TBL)-principe. Er is veel aandacht voor samenwerking en de dialoog tussen zorgverzekeraars en zorgaanbieders. Aan het einde van elke lesdag heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en dilemma’s uit uw dagelijkse praktijk voor te leggen aan de experts tijdens een meet-the-expertsessie.

Samen met u stellen wij het programma naar uw wens samen. Ons streven is altijd om de dag zo interactief en aansprekend mogelijk te maken met een duidelijke link naar de stand van zaken omtrent HTZ in uw eigen instelling. U kunt hierbij denken aan korte inspirerende lezingen en applicatieopdracht(en). Voor een voorbeeld van de invulling van een scholingsdag klik hier.

Doelgroep

Zorgverleners (medisch specialisten en verpleegkundigen, DBC-contactpersonen, DBC-coördinatoren/adviseurs/medewerkers, dbc-accountmanagers, stafadviseurs, auditors, controllers, medewerkers medische administratie, doktersassistenten, hoofden medische administratie, hoofden zorgadministratie, managers bedrijfsvoering en sectordirecteuren (financieel).

Duur

1 dag

Datum

Nader te bepalen

Prijs

Op aanvraag

Accreditatie

Accreditatie kan aangevraagd worden bij de NBA (accountants), ABAN (medisch specialisten) en V&VN (verpleegkundigen).

Certificaat

Deelnemers ontvangen na afloop van de in company scholing een certificaat.

Locatie

In uw eigen organisatie.

Informatie

Vrijblijvend informatie aanvragen over een HTZ incompany scholing in uw organisatie? Stuur een mail naar: HorizontaalToezichtZorg-VumcAc@vumc.nl.

Helpdesk

Bij problemen en vragen over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving kunt u mailen naar support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie.

Meer informatie? Vraag het aan

Caroline van Vliet

Ook interessant?

  1. Wilt u alles weten over Horizontaal Toezicht in de zorg (HTZ)? Onze 4-daagse opleiding leidt u op...
    Bekijk
  2. Wilt u uw vaardigheden op dit gebied en uw financiële inzichten verbeteren? Bent u bovendien UMC? u...
    Bekijk
  3. Bent u geïnteresseerd in medische terminologie en ziekteleer? De Medisch Ondersteunende Vakken met...
    Bekijk