Horizontaal Toezicht Zorg incompany scholing

Schrijf je nu in

Deze interactieve scholing neemt uw medewerkers mee in het belang van een goede registratie & declaratie en het op orde hebben van de processen.

Naast de HTZ 4-daagse opleiding bieden wij ook maatwerk aan. Immers iedere zorginstelling is anders ingericht en krijgt te maken met eigen casuïstiek bij de uitrol van HTZ in de organisatie. Wij gaan hierover graag met u persoonlijk in gesprek.

Samen met uw organisatie, de NVZ, de Nederlandse ggz, ZN, NFU en zorgprofessionals stellen wij het programma samen. Het landelijk platform Horizontaal Toezicht Zorg is verantwoordelijk voor de inhoud en VUmc Academie vormt de inhoud tot een op maat gemaakt didactisch programma. Daarbij maken we gebruik van het Team Based Learning (TBL)-principe. Er is veel aandacht voor samenwerking en de dialoog tussen zorgverzekeraars en zorgaanbieders.

Horizontaal Toezicht Zorg - landelijke platform

Meer informatie over Horizontaal Toezicht Zorg vindt u op website van het landelijke platform.

Samen met u stellen wij het programma op maat samen. Wij houden daarbij zoveel mogelijk rekening met uw wensen.
Ons streven is altijd om de dag zo interactief en praktisch mogelijk te maken met een duidelijke link naar de stand van zaken in uw eigen instelling. U kunt hierbij denken aan korte inspirerende lezingen en applicatieopdracht(en).
Deze scholing kan zowel digitaal als fysiek worden georganiseerd. Na een persoonlijk gesprek maken wij een passend scholingsplan inclusief begroting.  Voor een voorbeeld van een scholingsdag klik hier.

Doelgroep

Zorgverleners (medisch specialisten en verpleegkundigen, DBC-contactpersonen, DBC-coördinatoren/adviseurs/medewerkers, DBC-accountmanagers, stafadviseurs, auditors, controllers, medewerkers medische administratie, doktersassistenten, hoofden medische administratie, hoofden zorgadministratie, managers bedrijfsvoering en sectordirecteuren (financieel).

Duur

In onderling overleg nader te bepalen.

Datum

In onderling overleg nader te bepalen.

Prijs

Op aanvraag

Accreditatie

Accreditatie kan aangevraagd worden bij de ABAN (medisch specialisten) en V&VN (verpleegkundigen).

Certificaat

Deelnemers ontvangen na afloop van de incompany scholing een certificaat.

Locatie

In uw organisatie.

Informatie

Vrijblijvend informatie aanvragen over een HTZ incompany scholing? Stuur een mail naar: healthinformationmanagement@amsterdamumc.nl.

Helpdesk

Heeft u een vraag over inschrijven, aanmelden, inloggen in de leeromgeving? Stuur een e-mail naar: support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie.

Meer informatie? Vraag het aan

Gerda Blom

Ook interessant?

  1. Wilt u alles weten over Horizontaal Toezicht in de zorg (HTZ)? Onze 4-daagse opleiding leidt u op...
    Bekijk
  2. Wilt u uw kennis en vaardigheden op het gebied van financiën verbeteren? Bent u bovendien UMC? Dan...
    Bekijk